Några goda råd om att skriva och att framföra ett humoristiskt tal

Detta är ingen färdig mall för humoristiska tal utan några råd som gäller ämnet, talets struktur och längd samt hur du bäst framför talet.
 Detta tal innehåller 690 ord och tar 4 minuter och 47 sekunder att framföra.

Detta är ingen färdig mall för humoristiska tal utan några råd som gäller ämnet, talets struktur och längd samt hur du bäst framför talet. Du får dessutom vägledning till vad du bör undvika i dina försök att vara rolig.

Alla har vi en liten pajas boende inom oss, det gäller bara att veta hur man plockar fram den.

159kr

Utdrag ur olika delar av guiden:

Att berätta ett litet skämt i ett litet sällskap bestående av 5 personer är inte svårt. Men att försöka vara lustig inför ca 30 släktingar och vänner i minst 5 minuter är ett konststycke. Du kanske inte lyckas få alla att gapskratta, och några vill kanske inte ens dra på munnen. Alla är ju inte födda stå-upp-komiker, och därför vill jag ge dig några råd.

Vi kan börja med ämnet. Du kan redan nu glömma din favoritvits, den tar säkert endast 30 sekunder att framföra, och dessutom har nog de flesta redan hört den.

[...]

Risken finns att du tar upp saker som den som talet är riktat till överhuvudtaget inte vill kännas vid. För att undvika detta kan du höra dig för bland dennes vänner och släktingar för att försäkra dig om att några fler redan vet. Du eliminerar därmed risken att röja en pinsam hemlighet.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Några goda råd om att skriva och att framföra ett humoristiskt tal”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.