Den ultimata trafikfaran

Ett humoristiskt, pessimistiskt och småelakt tal, där talaren ifrågasätter den nyblivna körkortsinnehavarens lämplighet som bilförare.
 Detta tal innehåller 385 ord och tar 2 minuter och 40 sekunder att framföra.

Ett humoristiskt, pessimistiskt och småelakt tal, där talaren ifrågasätter den nyblivna körkortsinnehavarens lämplighet som bilförare.

Visa varukorg

159kr

Utdrag ur olika delar av talet:

Tänk att du till slut lyckades med det otroliga konststycket att skaffa dig ett körkort.

[...]

När du sedan vrider på startnyckeln... KLICK! Trodde du verkligen att alla bilar alltid startar vid första försöket? Sådant händer bara på film. Och när du sitter där och allt är knäpptyst runt omkring dig, för att inte tala om hur tyst det är under motorhuven – inbillar du dig verkligen att du då ska komma ihåg vad du lärt dig på körskolan?

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Den ultimata trafikfaran”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Kärlekens varma låga

  Ett bröllopsdagstal att framföras av en vän eller anhörig till makarna. Talaren jämför makarnas 40 år som gifta med rubinen, utifrån att de firar just rubinbröllop.

  139kr
 • Komvuxavslutning

  Detta är ett tal att framföras vid Komvuxavslutning. Talet passar att hållas av både elev och lärare. Det berättar om den tid som har varit och hur vemodigt det känns…

  134kr
 • Mellandagspaus!

  Ett middagstal som passar bäst att framföras på annandag jul eller någon av mellandagarna, i såväl ett litet som ett stort sällskap. Talet tar upp lite om julen som har…

  129kr
 • Som av sköraste porslin

  Ett bröllopsdagstal att framföras av en anhörig eller vän till makarna. Talaren jämför deras 20 år som gifta med porslin, utifrån att de firar just porslinsbröllop.

  139kr
 • Nyårslöften

  Ett lättsamt och humoristiskt nyårstal som bland annat tar upp det eviga nyårsproblemet: nyårslöftena. Talet passar att framföras i såväl ett litet som ett stort sällskap, alldeles innan tolvslaget.

  Några rader…

  124kr
 • All tid i världen

  Detta är ett uppmuntrande och humoristiskt tal om att livet trots allt inte är slut bara för att man fyller folkpension. Talet kan framföras av både ett barnbarn eller en…

  139kr