Grattis styvfar, på Fars dag!

Grattis styvfar, på Fars dag!

Detta tal passar att hållas till en hängiven styvfar på Fars dag. Talaren uppskattar styvfadern för hans stöd och tålamod genom åren.
 Detta tal innehåller 327 ord och tar 1 minuter och 50 sekunder att framföra.

Detta tal passar att hållas till en hängiven styvfar på Fars dag. Talaren uppskattar styvfadern för hans stöd och tålamod genom åren.

89kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Nedan följer utdrag ur olika delar av talet.

Vore det inte på tiden att man införde en ny dag i almanackan: ”Styvfars dag”? [...]

[...] Det borde finnas ett tillfälle en gång om året när du kan luta dig lugnt tillbaka, dricka champagne och tugga chokladkonfekt, som jag med vördnad serverar dig på silverfat. [...]

[...] NN, jag har alltid upplevt att du har satt din ambitionsnivå högt på faderskapsskalan. Jag undrar om du förstår hur mycket du har betytt för mig genom åren. [...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Grattis styvfar, på Fars dag!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • En nöjd mamma höjer en kopp choklad för sin familj

  En mamma talar till sin närmaste familj. Hon bjuder på varm choklad och marshmallows och hyllar familjemedlemmarna för deras goda insatser vad gäller hushållssysslor. Det här talet är till för en familj som vet vad det innebär att hjälpas åt. Nedan följer ett utdrag ur talets slut.

  […]

  Tack vare vårt gemensamma engagemang finns det tid över till aktiviteter av den trevligare varianten.

  Därför vill jag höja en kopp varm choklad för min kära familj, den bästa samlingen individer på denna jord. Ni är guldkanten på min mugg, fenyletylaminet i mina kakaobönor och de vaniljdoftande marshmallows som guppar förnöjt på den skimrande ytan. Skål, och tack för att ni finns!

  109kr
 • Cyberrymdens astronauter

  Talaren är en god vän till brudgummen, vars stora intresse är datorer. Brudparet träffades via Internet. Talaren diskuterar på ett skämtsamt sätt kring fördelar och nackdelar med datorer och dejting på nätet, och avslutar med att lyckönska paret.

  119kr
 • Bestmans skämtsamma tal till brudgummen och hans brud

  Ett humoristiskt tal som passar att hållas till den grabbige ungkarlen som ingen trodde skulle gifta sig. Brudgum och bestman är goda vänner sedan länge. Talet jämför mannen och kvinnan på ett traditionellt sätt, men med ironi i mungipan.

  129kr
 • Arbetsbrist? Vad trist!

  Talet passar att hållas av en kollega till den som måste lämna sitt arbete på grund av arbetsbrist. Talet är lättsamt och innehåller en viss humor, vilket kräver att den tilltalade inte tar situationen alltför allvarligt. Talet handlar dock till största delen om den tilltalades goda meriter och om hur livet ibland serverar oss utmaningar som vi inte visste att vi behövde. Det manar till eftertanke. Nedan följer ett utdrag ur talets början.

  NN, den sista dagen på arbetet brukar alltid vara en smula känsloladdad. Den ideala situationen är naturligtvis när man själv får bestämma att det är dags att dra igen dörren efter sig och bege sig ut på nya äventyr. Men när så inte är fallet, gäller det att följa med i livets svängar och hålla i hatten för glatta livet.

  Begreppet ”att få sparken” väcker en massa tankar och frågeställningar till liv. Man skulle kunna föreställa sig att personen i fråga har arbetat så otroligt hårt att det inte längre finns några uppgifter kvar på arbetsplatsen att ta itu med. Det låter ganska dumt.

  […]

  139kr
You've just added this product to the cart: