Älskling, diskvattnet kallnar!

Älskling, diskvattnet kallnar!

Detta lustiga och kvicka tal kan hållas av best man eller en nära vän till brudparet.
 Detta tal innehåller 362 ord och tar 2 minuter och 10 sekunder att framföra.

Detta lustiga och kvicka tal kan hållas av best man eller en nära vän till brudparet. Talaren förespråkar äktenskapskontrakt, vars innehåll ska hjälpa makarna att hålla sig till sina löften, även gällande de små detaljerna. Talet återfinns även under kategorin ”En nära vän talar till brudparet”.

129kr

Nedan följer utdrag ur olika delar av texten.

[...] Egentligen borde blivande äkta makar upprätta ett slags skriftligt kontrakt, innan de bestämmer sig för att styra ut båten på det öppna äktenskapshavet. [...]

[...] Brudgummen skulle, till exempel, kunna ge detta löfte: ”Jag vill vara din make tills döden skiljer oss åt. Jag ska älska dig i all oändlighet och vara dig trogen i evig tid. Jag ger dig min själ och mitt hjärta, och jag lovar att diska på torsdagarna.” [...]

[...] Tänk så många arbetstillfällen det skulle skapa för arbetslösa advokater! [...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Älskling, diskvattnet kallnar!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Skarpnäck, 2017

Information om talskrivaren

 • Välkomsttal på kräftskiva

  Lättsamt och lite roligt, i vänners goda lag.

  Goda och glada vänner, hjärtligt välkomna till en kväll i Kräftans tecken. Jag lovar att inte hålla tal inför varje snaps, men inledningsvis tänkte jag ändå framföra ett par ord.

  Först och främst vill jag tacka min älskade NN för det formidabla arbete hon han) gjort med att förbereda kvällen. Det riktigt vattnas i munnen på mig när jag ser bordets alla läckerheter…ja, då menar jag alltså maten.

  89kr
 • Till en spänstig fyrtioåring

  Detta är ett tal att hållas för en pigg fyrtioåring. Talaren, som är en god vän, skämtar friskt om hur det kan vara att nå fyrtioårsstrecket, med alla de ålderstecken som kommer krypande. Talaren avslutar med att hylla och gratulera födelsedagsbarnet.

  129kr
 • Till ett styvbarn

  Nu äntligen ska jag få klä mina tankar i ord. Det är till dig jag vänder mig, min dotter (son). Ja, för du är mitt barn, även om det inte är mig du kallar “mamma” (“pappa”). Vi har känt varandra i många år, ända sedan din far (mor) och jag träffades och bestämde oss för att leva tillsammans. Alla de åren har jag burit på de här orden och aldrig hittat det rätta tillfället att släppa ut dem i luften mellan oss.

  89kr
 • Till brudgummen som är en festprisse

  Detta tal passar att hållas av en nära vän till brudgummen, vilken är känd för att vara en festprisse och inrotad ungkarl. Talet innehåller skämtsamma anspelningar på brudgummens tidigare dryckesglada leverne, men visar respekt för bruden.

  119kr
You've just added this product to the cart: