Älskling, diskvattnet kallnar!

Älskling, diskvattnet kallnar!

Detta lustiga och kvicka tal kan hållas av best man eller en nära vän till brudparet.
 Detta tal innehåller 362 ord och tar 2 minuter och 10 sekunder att framföra.

Detta lustiga och kvicka tal kan hållas av best man eller en nära vän till brudparet. Talaren förespråkar äktenskapskontrakt, vars innehåll ska hjälpa makarna att hålla sig till sina löften, även gällande de små detaljerna. Talet återfinns även under kategorin ”En nära vän talar till brudparet”.

129kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Nedan följer utdrag ur olika delar av texten.

[...] Egentligen borde blivande äkta makar upprätta ett slags skriftligt kontrakt, innan de bestämmer sig för att styra ut båten på det öppna äktenskapshavet. [...]

[...] Brudgummen skulle, till exempel, kunna ge detta löfte: ”Jag vill vara din make tills döden skiljer oss åt. Jag ska älska dig i all oändlighet och vara dig trogen i evig tid. Jag ger dig min själ och mitt hjärta, och jag lovar att diska på torsdagarna.” [...]

[...] Tänk så många arbetstillfällen det skulle skapa för arbetslösa advokater! [...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Älskling, diskvattnet kallnar!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Skarpnäck, 2017

Information om talskrivaren

 • Älskling, diskvattnet kallnar!

  Detta lustiga och kvicka tal kan hållas av best man eller en nära vän till brudparet. Talaren förespråkar äktenskapskontrakt, vars innehåll ska hjälpa makarna att hålla sig till sina löften, även gällande de små detaljerna. Talet återfinns även under kategorin ”Best man talar”.

  129kr
 • Humoristiskt hyllningstal till baksmällan

  Talet passar att hållas av en gladlynt festdeltagare i slutet av kvällen, när glasen är på väg att tömmas för sista gången.

  94kr
 • Ruggugglor och gammal mossa!

  Denna text är ett tacktal från födelsedagsbarnet i ”rynkåldern” till den uppvaktande släkten och vännerna. Talaren, som är naturälskare, uttrycker sin uppskattning för sina nära och kära på ett lättsamt och skojigt sätt, och använder sig av beskrivningar som för tankarna till skog och mark. Detta tal återfinns även i kategorin Födelsedagar: Födelsedagsbarnet tackar.

  109kr
 • Får jag lov?

  Rektor eller lärare välkomnar högstadieeleverna till sommarlovet och påminner om att skolan fungerar som en trampolin in i verkligheten – en språngbräda rakt ut i sommarens alla rytmer och tempon. Talet finns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Högstadiet.

  139kr
You've just added this product to the cart: