Värdens bästa arbetsmarknadspolitiska åtgärd!

Inget får en man att anstränga sig mer, än då det gäller att tillfredsställa sin hustrus önskemål.
 Detta tal innehåller 471 ord och tar 3 minuter och 16 sekunder att framföra.

Inget får en man att anstränga sig mer, än då det gäller att tillfredsställa sin hustrus önskemål. Detta tal jämför lite skämtsamt äktenskapet med en arbetsmarknadspolitisk åtgärd, och försöker förklara vad det är som får en äkta man att anstränga sig lite extra. Nedan följer ett utdrag ur talets inledning.

Kära brudpar och alla andra.

Äktenskapet är den mest verkningsfulla och effektiva arbetsmarknadspolitiska åtgärd världen någonsin har skådat. I de flesta fall deltar vi i sådant av tvång, men inte så när det gäller giftermål. Vi bestämmer själva om, när och vem vi vill äkta. En ytterligare anledning till att vara med i ett program brukar vara behovet av att FÅ inkomst. Då vi gifter oss ger vi BORT hälften av det vi äger, lönen inräknad.

Då det gäller effekten på arbetet har äktenskapet visat sig vara effektivare än allt annat. En gift man anstränger sig mindre för att tillfredsställa sin chef, än han gör då det gäller att göra frun nöjd och glad. Hur kan detta hänga ihop, då man betänker att chefen betalar hela lönen medan frugan ska ha hälften? Kan det vara så att […]

248kr

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Värdens bästa arbetsmarknadspolitiska åtgärd!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Ljungsbro, 2017