Jag ska aldrig-talet till den som aldrig skulle gifta sig

Vi känner alla någon som aldrig ska eller skulle gifta sig, eller hur? Här är talet som riktar sig i första hand till brudgummen, men som även inkluderar bruden.
 Detta tal innehåller 458 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.

Vi känner alla någon som aldrig ska eller skulle gifta sig, eller hur? Här är talet som riktar sig i första hand till brudgummen, men som även inkluderar bruden. Talet hålls med fördel av en god vän till brudgummen, eftersom den som talar måste ha kännedom om att gemålen aldrig skulle gifta sig.

104kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

”Jag ska aldrig gifta mig!” Jag har hört det sägas tidigare och vet av egen erfarenhet att saker och ting inte fungerar på det sättet. Att säga att man aldrig ska si eller så är lika träffsäkert som att försöka tala om vem man kommer att möta bakom nästa gathörn.

[...]

Plötsligt är en framtid utan denna nyfunna ”någon” helt otänkbar. Man kan över huvud taget inte förstå hur det är möjligt att leva ensam.

[...]

Äktenskapet innebär att man har någon att bry sig om. Man får en anledning att vakna varje morgon, och man går till sängs medveten om att man aldrig vaknar ensam.

[...]

Jag gratulerar er båda till en enastående framtid. Skål för brudparet!

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Jag ska aldrig-talet till den som aldrig skulle gifta sig”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.