Tal vid begravning av småbarnsförälder som har omkommit i olycka

Tal vid begravning av småbarnsförälder som har omkommit i olycka

Talet pekar på hur plötslig och oförutsedd döden kan vara.
 Detta tal innehåller 367 ord och tar 2 minuter och 10 sekunder att framföra.

Talet pekar på hur plötslig och oförutsedd döden kan vara. Det uppmanar åhörarna till eftertanke och omtanke om den avlidnes familj.

109kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Nedan följer talets inledning.

Vi har samlats här idag för att ta farväl av en person som var full av liv. NN hade allt att leva för men ödet ville annorlunda. En vis person sade en gång att en människa inte dör så länge han/hon finns i någon annans tankar. I sådana fall kommer NN inte att dö förrän vi alla har följt i hans/hennes fotspår.

Ändå måste vi säga ”adjö”. När oförutsedda och förödande saker händer väcks många känslor till liv. Ibland vet vi inte vad vi ska göra med alla dessa känslor.

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Tal vid begravning av småbarnsförälder som har omkommit i olycka”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Roten till det goda

  Detta tal passar för en lekfull mor- eller farförälder som har glimten i ögat. Talet är lättsamt och behandlar på ett skämtsamt sätt de gemensamma karaktärsdrag som ett litet barn och en äldre person kan tänkas dela. Talaren förmedlar också den stolthet som han eller hon känner över barnbarnet.

  109kr
 • Grattis styvfar, på Fars dag!

  Detta tal passar att hållas till en hängiven styvfar på Fars dag. Talaren uppskattar styvfadern för hans stöd och tålamod genom åren.

  89kr
 • Avtackning av kollega som byter jobb

  För kollegan som uppskattar humor till kaffet.

  Vår kära/käre NN.

  Du ska lämna oss. Jag är fortfarande i chocktillstånd över att du ens kan fundera på att överge dina trogna arbetskamrater. Men så ser jag mig om bland de församlade och plötsligt förstår jag dig helt och fullt.

  […] skett en del förändringar […] sedan du först vandrade in […]. Produktiviteten, till exempel, har sjunkit. Lönerna har nog också sjunkit och kaffenivån i paketet har definitivt minskat drastiskt.

  99kr
 • Gamla bränder

  Talet hålls för en brud och brudgum som funnit vägen tillbaka till varandra efter en tids separation. Talarens ton är ömsom tankfull, ömsom uppsluppen. Texten innehåller anknytningar till eld och lågor.

  109kr
You've just added this product to the cart: