Nu börjar livet!

Talet hålls av en son eller dotter och riktar sig till mamma eller pappa som är mycket nöjd med att äntligen gå i pension.
 Detta tal innehåller 326 ord och tar 1 minuter och 50 sekunder att framföra.

Talet hålls av en son eller dotter och riktar sig till mamma eller pappa som är mycket nöjd med att äntligen gå i pension. Det handlar om all tid som nu kommer att stå till förfogande och finns där för att fyllas med nya mål och drömmar. Språket är enkelt med en poetisk ton och värme. Ett utdrag ur talets inledning följer nedan:

Det är nu det börjar – livet. Så länge jag kan minnas har jag hört dig tala på just det sättet om den tid som nu väntar. I hela mitt vuxna liv har jag sett dig som en sann drömmare. Du har alltid haft flera stora projekt i tankarna, men de flesta har fått vänta tills den vackra dagen då pensionen inträder. Jag misstänker att du inte är alldeles ensam om detta förhållningssätt. Pensionen har varit målet, den tidpunkt då du äntligen skulle kunna göra allting som du har längtat efter.

99kr

Ett utdrag ur talets inledning följer nedan:

Det är nu det börjar - livet. Så länge jag kan minnas har jag hört dig tala på just det sättet om den tid som nu väntar. I hela mitt vuxna liv har jag sett dig som en sann drömmare. Du har alltid haft flera stora projekt i tankarna, men de flesta har fått vänta tills den vackra dagen då pensionen inträder. Jag misstänker att du inte är alldeles ensam om detta förhållningssätt. Pensionen har varit målet, den tidpunkt då du äntligen skulle kunna göra allting som du har längtat efter.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Nu börjar livet!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Sala, 2016