Från passionerad till pensionerad

I detta lättsamma avtackningstal tackas den tidigare läraren/lärarinnan för den tid han/hon har vigt åt eleverna.
 Detta tal innehåller 404 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.

I detta lättsamma avtackningstal tackas den tidigare läraren/lärarinnan för den tid han/hon har vigt åt eleverna. Läraren/Lärarinnan får höra att han/hon är en uppskattad person och han/hon önskas all lycka i framtiden.

Talet förmedlar även uppskattning och tacksamhet över läraryrket. Det beskriver på ett glatt, men samtidigt seriöst, sätt läraryrket som det är. De tuffa sidorna undanhålls inte, men framför allt är det alla de positiva egenskaperna som lyfts fram. På detta sätt blir talet indirekt ett inspirerande inslag även för den övriga lärarkåren. Det är ett tal som förmodligen lockar fram igenkännande nickar och leenden bland åhörarna samtidigt som det ger dem den uppskattning som de förtjänar.

159kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Ditt yrkesval visar på en stor generositet. Jag tänker på att du varje enskild dag har gett eleverna en stor och viktig gåva, nämligen kunskap.

[...]

Läraryrket är underbart - i alla fall för det mesta - och även om du nu försvinner från skolans lokaler ska du komma ihåg att du fortfarande lever kvar här i väggarna och bland minnena, både hos oss och bland eleverna. För är det någon som man alltid kommer ihåg är det ens lärare.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Från passionerad till pensionerad”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Bonässund, 2017