Från Dover Calais till vita tubsockor

Detta är en glad och underhållande nostalgitripp med några tillbakablickar på jubilarens barn- och ungdomsår.
 Detta tal innehåller 495 ord och tar 3 minuter och 45 sekunder att framföra.

Detta är en glad och underhållande nostalgitripp med några tillbakablickar på jubilarens barn- och ungdomsår. Talaren lyfter fram små och stora saker inom allt från musik och mode till sport och teknik. Några av axplocken har förmodligen glömts bort – eller kanske snarare förträngts – av åhörarna, och när de nu lyfts fram bör de få dem att dra på smilbanden. Talet kommer förmodligen att skapa åtskilliga samtalsämnen för jubilaren och gästerna.

Förutom att utbringa ett fyrfaldigt leve får talaren avslutningsvis möjlighet att nämna hur allt det som har nämnts har bidragit till att jubilaren har blivit den person som hon/han är i dag.

149kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

, ett år klokare och ett år mer erfaren. Jag ska inte säga att du har blivit gammal, men allt är relativt och dagens ungdom har faktiskt gått miste om en hel del saker som du fick uppleva när du var yngre.

De har inte druckit apelsinfestis ur pyramidformade förpackningar eller betalat 3 kronor och 25 öre för en TopHat eller 88:an.

[...]

Dagens unga har förmodligen ingen aning om vad förkortningen NKOTB (New Kids On The Block) betyder eller att både Gunde Svan och Glenn Hysén har haft andra karriärer innan de blev programledare på TV.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Från Dover Calais till vita tubsockor”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.