Arbetsbrist? Vad trist!

Talet passar att hållas av en kollega till den som måste lämna sitt arbete på grund av arbetsbrist.
 Detta tal innehåller 498 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.

Talet passar att hållas av en kollega till den som måste lämna sitt arbete på grund av arbetsbrist. Talet är lättsamt och innehåller en viss humor, vilket kräver att den tilltalade inte tar situationen alltför allvarligt. Talet handlar dock till största delen om den tilltalades goda meriter och om hur livet ibland serverar oss utmaningar som vi inte visste att vi behövde. Det manar till eftertanke. Nedan följer ett utdrag ur talets början.

NN, den sista dagen på arbetet brukar alltid vara en smula känsloladdad. Den ideala situationen är naturligtvis när man själv får bestämma att det är dags att dra igen dörren efter sig och bege sig ut på nya äventyr. Men när så inte är fallet, gäller det att följa med i livets svängar och hålla i hatten för glatta livet.

Begreppet ”att få sparken” väcker en massa tankar och frågeställningar till liv. Man skulle kunna föreställa sig att personen i fråga har arbetat så otroligt hårt att det inte längre finns några uppgifter kvar på arbetsplatsen att ta itu med. Det låter ganska dumt.

[…]

139kr

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Arbetsbrist? Vad trist!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.