Inför sommarlovet talar läraren om drömmar, blommor och lugn

Det här är ett finstämt tal om förväntningar inför sommarlovet. En liten berättelse vävs in och sedan skickas blombuketten runt bland eleverna.
 Detta tal innehåller 582 ord och tar 4 minuter och 2 sekunder att framföra.

Det här är ett finstämt tal om förväntningar inför sommarlovet. En liten berättelse vävs in och sedan skickas blombuketten runt bland eleverna. Talet passar bra för yngre barn, men även äldre högstadiet och uppåt) så länge de har lite fantasi och förmåga att koncentrera sig och slappna av.
Tiden som talet tar är drygt 3 minuter, exklusive den övning som ingår mot slutet av talet.
Rekvisita som behövs är en blombukett med en blomma till varje elev.

149kr

Utdrag ur talets början:
Springet i benen och längtan ut till sol och bad har vuxit sig allt starkare för var dag som vi har närmat oss sommarlovet. Det har inte varit alldeles lätt att sitta instängda i klassrummet och lyssna på läraren. Det är tur att det bara är en liten stund kvar nu tills jag får släppa ut er till den väntande sommaren. Nu vill jag att ni släpper alla tankar på terminen som har varit och tittar på den blombukett som står här på katedern. Fokusera blommorna med blicken och sitt alldeles tysta en liten stund så ska ni få höra en berättelse. Ni kanske trodde att det var jag som hade plockat den här buketten på vägen hit. Det hade jag också tänkt att göra, men det behövde jag inte i år.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Inför sommarlovet talar läraren om drömmar, blommor och lugn”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Ronneby, 2017