Håning och längtan

Detta är ett riktigt charmigt och vänligt tal om längtan.
 Detta tal innehåller 448 ord och tar 3 minuter och 6 sekunder att framföra.
4 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Detta är ett riktigt charmigt och vänligt tal om längtan. Det bygger på ett citat av Nalle Puh: ”Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.”

Talet är pedagogiskt uppbyggt och handlar om längtan efter sommar, sol och bad. Indirekt försöker talaren rektor eller läraren) förmedla att längtan ofta kan vara lika viktigt som själva målet. Talaren tipsar även – med glimten i ögat – eleverna om att de kan börja längta efter höstterminen som garanterat kommer att innehålla många roliga saker, om de nu vill ha något nytt att kunna längta efter.

Visa varukorg

159kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Något som Nalle Puh verkligen tycker mycket om, förutom sina kompisar, är ”håning”. Egentligen menar han honung, men han kan inte riktigt uttala ordet precis så, så han säger istället ”håning”.

[...]

Man skulle nästan kunna säga att samma sak gäller för sommarlovet. Sommarlovet är bland det bästa som finns, men att längta efter sommarlovet är nog minst lika härligt.

[...]

Nu är äntligen sommarlovet här. Om ni nu ändå vill ha något att se fram emot och längta efter, så har jag ett riktigt bra tips: ni kan börja längta efter höstterminen och skolstarten!

[...]

Kundomdöme

4 av 5 stjärnor
1 omdöme
5 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for Håning och längtan

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Oviken, 2017

Information om talskrivaren