Vi gjorde det bra, nu gör vi det bättre!

Bra resultat brukar leda till högre budgetar och högre målsättningar.
 Detta tal innehåller 191 ord och tar 1 minuter och 35 sekunder att framföra.

Bra resultat brukar leda till högre budgetar och högre målsättningar. I detta tal tackar chefen sina anställda för utmärka arbetsinsatser samtidigt som hon/han på ett smidigt sätt lyckas med konsten att motivera, inspirera och peppa dem till att springa ännu fortare nästa år. Tanken med talet är att medarbetarna ska känna medvinden av de framgångar som redan finns och inte att insatserna de gjorde förra året redan är glömda. Det lämpar sig för arbetsplatser som har en trivsam stämning.

Talet är kort, kraftfullt och effektivt och det förmedlar en stark ”vi-känsla”. Det bygger på sambandet mellan framgång och att man har det roligt på arbetsplatsen. Responsen blir extra stark om talet har någon koppling till en belöning. Det kan hållas exempelvis vid en kick-off, vid en middag eller i samband med att medarbetarna får en belöning presenterad för sig.

139kr

Utdrag ur talet:

[...]

Med en ännu muntrare stämning bland oss nästa år, kommer vi att vara en god bit på väg mot att överträffa våra tidigare toppresultat. Fixar vi det, bevisar vi än en gång det som vi redan vet: Att vi är världsbäst!

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Vi gjorde det bra, nu gör vi det bättre!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Varberg, 2016