Livet är en kullerbytta!

Här är talet för den rektor/lärare som har funderat över sitt avslutningstal till högstadieeleverna.
 Detta tal innehåller 464 ord och tar 2 minuter och 50 sekunder att framföra.

Här är talet för den rektor/lärare som har funderat över sitt avslutningstal till högstadieeleverna. Vägen genom talet är en lättsam och finurlig diskussion där talaren pratar om sig själv i tredje person och utifrån detta perspektiv diskuterar vad ett dylikt tal bör innehålla – alltifrån sedvanliga vuxenförmaningar till att slutligen landa i ett enkelt men välment budskap: njut av livet och sommaren.

139kr

Nedan följer utdrag ur texten.

Det var en gång en rektor/lärare som skulle hålla tal för sina högstadieelever. Det var terminens sista dag, eleverna var förväntansfulla och sommaren stod redan och trampade utanför skolportarna, ivrigt väntandes på att få komma in och svepa genom de vintermörka skolsalarna. Till och med lärarna/lärarens kollegor var så upprymda att de slog kullerbyttor i korridorerna och delade ut MVG till höger och vänster, av bara farten.

[…]

Vad skulle han/hon sprida för budskap inför den kommande sommaren? Han/hon tänkte tveksamt att han/hon skulle kunna dela ut fasansfulla förmaningar om de faror som lockar oförsiktiga tonåringar under sommarlovet.

[…]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Livet är en kullerbytta!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Vänersborg, 2017