Klyschorna stämmer inte!

Humoristiska ord från en oblyg person som har självdistans, gärna bjuder på sig själv och som törs raljera över åldrandet.
 Detta tal innehåller 399 ord och tar 2 minuter och 46 sekunder att framföra.

Humoristiska ord från en oblyg person som har självdistans, gärna bjuder på sig själv och som törs raljera över åldrandet. Samtidigt som talaren driver lite med ålderns höst inbegriper talet ett hyllande till densamma. Talet kan hållas som ett allmänt middagstal, men passar utmärkt också till ett födelsedagsbarn.

Talet bygger på förvirringen och osanningen som talaren har uppmärksammat i några välkända klyschor. Middagssällskapet består av vänner mellan cirka 50 och 75 år. Talet bör inte hållas i början av middagen, utan istället när det har serverats ett glas vin eller två.

159kr

Utdrag:

[...]

För ofta känner jag mig som en 95-åring innan jag har lyckats komma ur sängen, men som 25 när partyt väl sätter igång. Sedan är jag som en mumie om jag hamnar bakom några tonåringar i kön i mataffären och som en barnrumpa som inte fattar alla funktioner på mobiltelefonen.

[...]

Jag kan själv erkänna att trots – eller kanske tack vare – min ålder (med medföljande synnedsättning; ser jag mig själv som ”mogen, vacker och dessutom stygg”... jag menar snygg!

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Klyschorna stämmer inte!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren