Mina vänner

Detta är ett glatt och roligt tal som med talarens hjälp blir mycket personligt.
 Detta tal innehåller 259 ord och tar 2 minuter och 0 sekunder att framföra.

Detta är ett glatt och roligt tal som med talarens hjälp blir mycket personligt. Talaren berättar att hon/han funnit en gammal bok av typen ”Mina Vänner” där den kvinnliga jubilaren fyllt i uppgifter om sig själv i ungdomens dagar. I verkligheten är detta däremot snarare en blandning av mer eller mindre sanningsenliga och roliga uppgifter som talaren har fyllt i om födelsedagsbarnet. Ur denna bok läser sedan talaren några rader. I texten finns det flera förslag på vilka frågeställningar som kan användas exempelvis: detta önskar jag mig mest av allt …, innan jag fyller 30 ska jag …, när jag blir stor ska jag bli …) samt lite svarsförslag. Observera att förutsättningen är att talaren fyller i svaren för att talet ska få en riktigt personlig karaktär.

Med några enkla justeringar kan talet även hållas av två personer där den ena förslagsvis ställer frågorna och den andra ger svaren. Talet uttrycker uppskattning över kompisen och med ”rätt” svar kan talet bli riktigt roligt och träffande samtidigt som det blir en minnesvärd upplevelse för födelsedagsbarnet!

Antalet ord och tid avser den färdigskrivna inledningen och avslutningen som finns i talet. Därtill tillkommer uppläsning ur boken ”Mina Vänner”.

139kr

Utdrag ur talet:

[...]

Vi har växt upp tillsammans och har både ett och två gemensamma minnen. Nu, när vi har kommit till denna dag då du firar den beaktansvärda åldern 30 år, kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på den tid då vi utan erfarenhet av tidens tand, och med en rätt naiv inställning till framtiden,

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Mina vänner”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Eskilstuna, 2016