30-åring i kris talar ut

Det här är ett tal från födelsedagsbarnet själv som har bjudit in till sin 30-årsfest.
 Detta tal innehåller 570 ord och tar 2 minuter och 50 sekunder att framföra.

Det här är ett tal från födelsedagsbarnet själv som har bjudit in till sin 30-årsfest. Det passar en person som pratar mycket och som relativt nyligen har genomfört stora förändringar i sitt liv, t.ex. separerat. Troligen är personen singel och har inga barn. Det handlar om hur man ibland får tänka till för att utvecklas och behandlar tecken, fördomar om åldrande och krisande på ett humoristiskt sätt. Talaren anknyter till Oscarsutdelningen och gör liknelser med Oscarsgalans tacktal och tackar vänner och familj för stödet under krisen.

109kr

Utdrag ur talet:

Jag säger som Julia Roberts gjorde vid sitt tacktal när hon vann en Oscar: "Nu får ni inte ner mig härifrån i första taget, för jag kanske aldrig kommer att stå här igen." Det spelar ingen roll om ni börjar slamra med era kaffeskedar, jag kommer att fortsätta prata.

[...]

Många som redan har fyllt trettio protesterar och tycker att jag är fånig som eldar upp mig över min ålder - "det är väl inget, återkom om tio eller tjugo år"! På papperet är jag trettio år, det betyder trettio års erfarenheter som rimligtvis borde ha gjort mig till en väldigt klok och vis människa, men inte känner jag mig särskilt klok!

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “30-åring i kris talar ut”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Sollentuna, 2017