Såsom på nätet så ock i riktiga livet

Såsom på nätet så ock i riktiga livet

Det här är ett humoristiskt tal till ett par som har träffats via Internet.
 Detta tal innehåller 505 ord och tar 3 minuter och 30 sekunder att framföra.

Det här är ett humoristiskt tal till ett par som har träffats via Internet. Talaren behöver inte ha någon närmare koppling till paret eftersom det är ett högst allmänt tal. Talaren funderar över hur omställningen till verkliga livet blir för par som har träffats i den virtuella världen dvs. via Internet). Exempel ges på hur nätfenomen kan översättas till vardagligt liv.

Talet passar bäst då det i åhörarskaran finns många äldre som inte sedan tidigare vet något om Internet.

139kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Numera kan man nämligen träffas, utan att träffas. Som en modernare variant av brevvänner, fast man kan ha både ljud och bild till.

[...]

Men så var det omställningen mellan nätet och In Real Life -

[...]

Att logga ut är inte längre möjligt – däremot kan man gå ut genom dörren. Men ha alltid i åtanke att du troligen vill gå in igen när känslorna har lugnat ned sig.

[...]

Ni lever nu i ett bredband, ständigt uppkopplade mot varandra. Glöm inte att skicka gulliga meddelanden till varandra, inte kika på andras profiler och viktigast av allt – lev gott, väl och lyckliga tillsammans med oss övriga In Real Life (IRL)!

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Såsom på nätet så ock i riktiga livet”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kävlinge, 2017

Information om talskrivaren

 • Talskrivarens namn: Mona Olsson
 • Talskrivare: Mona Olsson
 • Adress:
 • Inga omdömen hittade än!
 • Såsom på nätet så och i riktiga livet!

  Det här är ett humoristiskt tal till ett par som har träffats via Internet. Talaren behöver inte ha någon specifik koppling till paret eftersom talet är allmänt hållet.

  Talaren funderar över hur omställningen till verkliga livet blir för par som har träffats i den virtuella världen dvs. via Internet). Exempel ges på hur nätfenomen kan översättas till vardagligt liv.

  Talet passar endast då det i åhörarskaran finns många äldre som inte sedan tidigare vet något om Internet.

  139kr
 • Resan är inte slut

  Det här är ett tal till en kvinnlig arbetskollega som har avlidit. Personen har varit en kär kollega och en sann djurvän. Hon har rest mycket, men alltid hört av sig till sina arbetskamrater. Talaren väljer att se sin kollega som ute på en långresa, istället för att hon är borta för alltid. Talet är en beskrivning av vad hon gör under en dag ute på sin resa: solar, vandrar, tittar på djur, dricker sitt kaffe, skriver vykort till vänner och kollegor och avslutar med en god middag med en kär vän eller livskamrat.

  99kr
 • Tager ni oss?

  Det här talet kan hållas av brudgummen eller bruden som ett välkomnande, som ett tack för att alla närvarar vid denna dag och som en beskrivning av vedermödorna kring planerandet av ett bröllop. Talet är neutralt och kan hållas av alla par som har planerat sin dag tillsammans och som vid något tillfälle kanske har varit en smula oense. Personen som håller talet är stolt över att kunna kalla sin partner för man/hustru.

  119kr
 • Livet har nu vänt – tal till nybliven student

  Detta är ett tal till den nyblivna student som ännu inte har någon arbetslivserfarenhet utan hittills har ägnat tiden åt att studera. Talet kräver också att studenten inte har tänkt sig att läsa vidare, utan nu ska ut i arbetslivet.

  Temat är att man faktiskt har det mycket bra som student, men att livet kan förändras till något ännu bättre – att det är upp till studenten att skapa sig ett nytt liv!

  119kr
You've just added this product to the cart: