När ni nu har slutat att hänga på nätet

Det här är ett tal till ett brudpar som har träffats via Internet.
 Detta tal innehåller 489 ord och tar 3 minuter och 23 sekunder att framföra.

Det här är ett tal till ett brudpar som har träffats via Internet. Det är riktat till bruden, men med lite förändringar så kan det lika väl vara till brudgummen. Talet innehåller lite ”typiska” Internettermer, något för en del av lyssnarna att känna igen sig i och för den oinvigde en ny och spännande värld. Talet hålls av en god vän eller släkting – någon med god kunskap om hur brudparet träffades. Funderingar om tvillingsjälar tas upp liksom hur svårt det kan vara att träffa den ”rätte”. Typiska fördomar om vad makar kan reta upp sig på hos varandra tas också upp på ett humoristiskt sätt. Kontentan är att ingen är felfri, men att man måste ha respekt för varandras likheter och olikheter.

139kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Hon hade väl inga större förhoppningar om att det skulle finnas några prinsar därute, möjligen en eller annan groda.

[...]

Drömmar, filmer och böcker ger oss en bild av den sanna kärleken, men vi kanske inte ser den lika ofta på riktigt, eller som vi säger i cyberspace, In Real Life. Desto större glädje är det när man får höra historier som den om NN och NN, en historia som verkligen är sann.

[...]

Vi är glada och tacksamma över att de lyckliga tu inte gör allt via nätet, utan väljer att gifta sig tillsammans med släkt och vänner.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “När ni nu har slutat att hänga på nätet”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Stockholm, 2017