50 olika skäl att fira dig

Ett tal för den som med lite humor vill hylla en man eller en kvinna som fyller 50 år.
 Detta tal innehåller 555 ord och tar 4 minuter och 0 sekunder att framföra.
1 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Ett tal för den som med lite humor vill hylla en man eller en kvinna som fyller 50 år. Grunden för hela talet är att varje levnadsår räknas som ett skäl till att fira jubilaren, och därmed finns det alltså 50 skäl att fira honom eller henne. För att talet ska bli överskådligt är det indelat i fem delar, där varje del behandlar en tioårsperiod. Beskrivningarna av tioårsperioderna är generella och bygger på vad som är vanligt, exempelvis att man skaffar familj och barn under tidsperioden 21-30. Men det finns även utrymme för talaren att lägga in mer personliga minnen från de olika tioårsperioderna.

149kr

Utdrag ur talet:

Det finns 50 olika skäl till att fira dig. De tio första skälen är dina tio första levnadsår. Den tidsperioden är ett av de mest händelserika åren i ditt liv.

[…]

Under dina nio år i grundskolan och tre år på gymnasiet har du fått lära dig mycket om världen och din omgivning. Du har säkerligen träffat din första kärlek, fått genomlida ett antal hjärtesorger och upplevt den underbara känslan av kärlek och passion.

[…]

De sista tio skälen är dina senaste upplevda år i ditt liv. Nu börjar livet lugna ned sig än mer och livet börjar äntligen få lite struktur.

[…]

Kundomdöme

1 av 5 stjärnor
1 omdöme
5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %

1 review for 50 olika skäl att fira dig

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Habo, 2016