Till en jubilar född 1963

Detta är ett allmänt födelsedagstal till en kvinna eller man född år 1963.
 Detta tal innehåller 555 ord och tar 3 minuter och 51 sekunder att framföra.

Detta är ett allmänt födelsedagstal till en kvinna eller man född år 1963. I talet beskrivs en del av vad som hände detta år och dessutom omnämns några årsbarn till jubilaren. Vidare får lyssnarna följa med på vad som hände när jubilaren var tio respektive tjugo år gammal. Talet bygger på att ”erfarenheter formar människan” och talaren vill lyfta fram att födelsedagsbarnet, trots sin ringa ålder, har hunnit vara med om en hel del som har gjort honom/henne till den härliga person som han/hon är.

Talet är underhållande och passar bra att hållas av de flesta, dvs. allt från en chef och bekant till en släkting.

159kr

Utdrag:

[...]

Inte nog med att den första James Bond-filmen hade premiär 1963. Det föddes också en liten äventyrslysten hjälte/brud i byn/staden X detta fantastiska år.

[...]

Den äventyrliga delen av dig kanske kommer ifrån just Bondfilmerna. Det var Sean Connery som fick förmånen att spela huvudrollen år 1963 och med det valet var allt klippt och skuret för en lång följetong.

[...]

Din ungdomlighet har nog någon generell koppling till året som du föddes, för 1963 måste ha varit ett alldeles särskilt välbevarande och framgångsrikt år. Om man tittar på vilka andra som är födda år 1963 finner man att bland annat andra ungdomligheter som Johan Rheborg, Lisa Kudrow, Brad Pitt, Johnny Depp,

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Till en jubilar född 1963”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.