En stor stark

En stor stark

Det här talet skall hållas av en modig singelkvinna som vågar bjuda på sig själv och gärna spexar till det.
 Detta tal innehåller 103 ord och tar 0 minuter och 42 sekunder att framföra.

Det här talet skall hållas av en modig singelkvinna som vågar bjuda på sig själv och gärna spexar till det. Hon räknar i bokstavsordning upp alla de egenskaper som hon söker hos den man hon letar efter. Talet kan passa vid många olika slags tillfällen, det viktiga är att den som håller talet är en singelkvinna som vågar skoja med sig själv, agera samtidigt som hon läser talet och bjuda på att hon söker efter den rätte.

99kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talets början och slut:

Allmänbildad, anpassningsbar, ansvarstagande, artig, atletisk, attraktiv,

[...]

åtråvärd, ädel, älskvärd, ödmjuk, öm, överraskande man sökes till dito kvinna!

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “En stor stark”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Hyllning till Supportnisse – hjälte i dataåldern

  Det här talet vänder sig till en person som jobbar som datatekniker eller med service och support av persondatorer. Han eller hon har bjudit in många vänner och bekanta till fest. Talet är ironiskt och handlar om hur det ”egentligen” går till bakom kulisserna.

  Talet är skrivet som om festföremålet är en man men det går bra att byta ut alla ”han” till ”hon” och alla ”Supportnisse” till ”Supportlena”.
  Talaren avslöjar i talet att festföremålet arbetar som ”Supportnisse” eller ”Supportlena” och som sådan gör han eller hon en enastående insats för alla människor som ringer. Talaren ironiserar en hel del över hur telefonsupport för persondatorer brukar fungera i sämsta fall varför man bör försäkra sig om att ingen av lyssnarna kan bli sårad över ironin. Tanken är att de som lyssnar skall känna igen sig i beskrivningen av hur det har fungerat när de själva har ringt till någon telefonsupport.
  Ur talet:

  […]

  Supportnisse arbetar med telefonsupport. Han springer mellan fyrtio ständigt ringande telefoner och sätter på band med Vivaldis ”De fyra årstiderna” medan kunderna väntar. Då och då tar han upp en lur och säger med mjuk, len röst: ”du har plats fyrtiotvå i kön” eller ”vi besvarar ditt samtal så fort vi kan”.

  […]

  När NN var yngre var han intresserad av teknik. När de andra var ute och festade satt han framför sin skärm och skrev in Dos-kommandon.

  […]

  Alla tror att NN är datatekniker men ingen vet exakt vad han gör på jobbet. Han får betalt för att vi skall fortsätta tro att han på något diffust sätt drar kablar och byter kretskort. Glöm kablarna. Det är trådlöst som gäller nu. Nej, NN jobbar som allas vår Nisse och lyssnar på gnälliga, förbannade, inkompetenta datoranvändare. Det är så han tjänar in sina pengar till hyra och mat, den svindyra bilen ha kör och allt annat.

  […]

  Du gör en enastående insats. Du är en röst i natten. Du är skillnaden mellan total hopplöshet och tron på att en liten kabel av rätt sort löser världsproblemen.
  […]

   

  189kr
 • Nydöpt flicka

  Detta är ett allvarligt och finstämt tal med ett tydligt kristet innehåll. Budskapet är att dopgästerna skall finnas till för föräldrarna och den nydöpta även när vardagen kommer.

  Utdrag ur mitten av talet:

  […]

  Dopet handlar om något mer än att bara få ett namn. Det handlar om att döpas till en tro och en gemenskap. Vi har samlats här idag för att få vara med om det. Vi har alla ett ansvar för att NN skall få det bra i livet. Vi måste hjälpa och finnas till för henne, så att hon känner att hon inte är ensam i världen. Vi måste ge henne vår kärlek och bry oss om hur det går för henne. Vi måste också hjälpa och stötta NN och NN så att de kan vara goda föräldrar. Det är inte alltid det lättaste.

  Har ni tänkt på hur självklart det är att vi faktiskt behöver varandras hjälp och stöd? Ändå är det ofta så svårt att verkligen finnas där när det behövs.

  […]

  149kr
 • Vägen mot mål och konsten att betrakta vattenglas

  Det här talet riktas från en chef till hans/hennes underställda, i samband med att chefen talar om företagets/organisationens mål. Talet bygger på hur människor ser på ett till hälften fyllt glas, dvs. om det är halvfullt eller halvtomt. Talaren menar att båda synsätten behövs om företaget skall lyckas nå målet. Vidare säger talaren att det inte kommer an på chefen att veta exakt hur man skall göra, utan organisationen måste ta till vara alla medarbetares kompetens för att nå fram. Chefens uppdrag är istället att tydliggöra målet och ansvara för att man kommer dit.

  159kr
 • Tack för maten på rim – kort, kärnfullt och humoristiskt

  Talaren tycker att festen var trevlig – så varför gå hem? Fräckt och humoristiskt ber han värden att diska undan och plocka fram vad som finns gömt i skåpen.

  119kr
You've just added this product to the cart: