Livets mirakel

Detta tal passar att hållas av en person som har fått ett barnbarn och vill uttrycka sin glädje över det, samt välkomna barnbarnet till världen.
 Detta tal innehåller 460 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.
5 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Detta tal passar att hållas av en person som har fått ett barnbarn och vill uttrycka sin glädje över det, samt välkomna barnbarnet till världen. Talet passar oberoende av om talaren har barnbarn sedan tidigare. Det spelar heller ingen roll vilket kön talaren eller barnet tillhör. Talet innehåller mycket värme och kärlek, men även några humoristiska repliker. Det berör lyssnaren, utan att bli för tungt.

Talaren förmedlar att det inte är vad barnet väljer att göra, utan hur han/hon är, som är det viktiga – talaren älskar sitt barnbarn precis som han/hon är. Talet tar även upp att det i en familj är viktigt att visa hänsyn mot varandra och låta alla familjemedlemmar ta plats. Det avslutas med att talaren berättar hur mycket barnbarnet redan betyder, samt att talaren vill vara ett stöd för både barnbarnet och hans/hennes föräldrar.

139kr

Utdrag ur början och slutet av talet:

[…]

Tänk att det lilla knytet som låg i min dotters/svärdotters mage, kom ut och visade sig vara en alldeles underbar varelse. Det är antagligen detta som kallas för livets mirakel, eller vad tror ni?

[…]

Innan jag avslutar vill jag uttrycka hur stolt jag är över att vara din mormor/morfar/farmor/farfar, NN [barnet]. Du är redan en källa till glädje i mitt liv, vilket jag är övertygad om att du kommer att fortsätta med att vara. Jag hoppas att jag, på liknande vis, kan vara en källa till glädje för dig.

[…]

Vi/jag vill vara ditt stöd i livet.

[…]

Kundomdöme

5 av 5 stjärnor
1 omdöme
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 reviews with rating of 5 stjärnor (1 of 1)

(Show unfiltered results)

1 review for Livets mirakel

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Alnö, 2017