Det gör o-ooont!

Talet anspelar på hur det kan göra ont i livet på positiva och negativa sätt.
 Detta tal innehåller 675 ord och tar 4 minuter och 5 sekunder att framföra.

Talet anspelar på hur det kan göra ont i livet på positiva och negativa sätt. Talet är en humoristisk hyllning till äktenskapet. Detta tal finns också under kategorin En nära vän till brudparet talar.

119kr

Utdrag:

[...]

Ni kan alla känna er lugna inför min nästa frågeställning; jag kommer inte att avkräva vare sig avstämning eller handuppräckning, såvida det inte finns några frivilliga och modiga karaktärer här, förstås. Kom ihåg att ni får förbli anonyma. Men hur många av oss har inte någon gång under livet upplevt den olyckliga känslan av ett brustet hjärta? Det gör också o-ooont.

Nåväl, nu har jag stått här en stund och mestadels berättat om det ”ondas” ont. Jag har talat om hjärta och smärta i större och mindre skalor och hur olika sammanhang kan leda till att det gör o-ooont.

Men mina kära vänner/gäster, det finns många andra och helt olika skäl till att det kan göra ont. Den positiva, varma och härliga smärtan, ni vet, som också kallas kärleken. När kemin stämmer, när blickar utväxlas mellan en kvinna och en man och magi uppstår, då gör det o-ooont på det underbara sättet, och det är skälet till att vi idag sitter på denna bröllopsfest.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Det gör o-ooont!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Norrköping, 2016