100 000 ljusår

Det här är ett humoristiskt och uppmuntrande tal inför sommarlovet som kan hållas av rektor eller klassföreståndare på högstadiet.
 Detta tal innehåller 568 ord och tar 4 minuter och 20 sekunder att framföra.
5 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Det här är ett humoristiskt och uppmuntrande tal inför sommarlovet som kan hållas av rektor eller klassföreståndare på högstadiet. Talet lämpar sig också på skolor där det ibland kan vara oroligt.

129kr

 • Utdrag
 • Omdöme (1)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur mitten av talet:

[...]

Visste ni till exempel att det tar 100 000 år för ljuset att färdas genom vår galax Vintergatan? Det är ungefär lika lång tid som ni tror att jag ska stå här och prata idag innan ni äntligen får gå hem. Det är också så lång tid som man ibland kan tycka att ett läsår varar, särskilt när det känns tungt och motigt av olika anledningar. Två terminer kan kännas som en oändlighet. Kanske för en och annan av era lärare också. Det kan kännas som om 100 000 ljusår också är den tid det tar för en klass att sätta igång med att göra det den ska på lektionerna. Eller göra färdigt det den har satt igång med.

[...]

Kundomdöme

5 av 5 stjärnor
1 omdöme
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for 100 000 ljusår

  Betygsätt talet

  Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

  Såldes senast till:
  Jönköping, 2017

  Information om talskrivaren

  • Tiden går fort när man har roligt

   Ett stämningsfullt och tänkvärt tal som passar att hållas av vän eller släkting som själv har passerat 30-årsgränsen. Talaren betonar vikten av att njuta av livet och ha roligt. Talet avslutas med ett par goda råd om hur detta bäst kan uppnås.

   109kr
  • Sommarlovskokongen

   Detta varma och inspirerande tal passar att hållas av rektor eller klassföreståndare på högstadiet eller gymnasiet. Eleverna får goda råd på vägen om hur man undviker stress i vardagen och blir mer effektiv. Nyttan av vila och återhämtning betonas.

   119kr
  • En mycket ovanlig dag

   Talet kan hållas av släkting eller vän till det brudpar som härstammar från olika länder / kulturer. Det genomgående temat är talarens glädje över parets förening, som liknas vid goda nyheter i en värld där sådana är efterlängtade.

   119kr
  • Den viktigaste resan

   Detta är ett varmt och stämningsfullt bröllopstal med en gnutta humor som passar att hållas av en stolt far till en dotter som älskar att resa och som kanske har hittat en make från en annan kultur.

   Äktenskapet liknas vid en resa och på slutet avslöjar talaren vilken resa som just denna dag känns viktigast för honom.

   129kr
  You've just added this product to the cart: