En ny chef håller sitt första tal till personalen

För de flesta är det aningen nervöst att byta arbetsplats, oavsett om man är helt färsk i rollen eller har lång erfarenhet bakom sig.
 Detta tal innehåller 386 ord och tar 2 minuter och 40 sekunder att framföra.

För de flesta är det aningen nervöst att byta arbetsplats, oavsett om man är helt färsk i rollen eller har lång erfarenhet bakom sig. Chefen som håller detta tal är en öppen person som inte har problem att bjuda på sig själv och som inte sticker under stol med att det är lite nervöst att stå inför sina nya kollegor, samtidigt som hon/han mest av allt känner sig förväntansfull. Det är oväsentligt om talaren har varit chef tidigare.)

I talet finns utrymme för talaren att kort presentera sin bakgrund, men denna del kan strykas ifall den inte passar.

Talet återfinns även under kategorin ”Skola & Rektor & Lärare – Rektor talar till skolpersonal”.

159kr

Utdrag:

[...]

Det var inte länge sedan som tanken att ta detta jobb blev verklighet och ni ska veta att jag har haft en hel del funderingar efter det beslutet.

[...]

När jag tänkte tillbaka på varför jag valde att tacka ja till tjänsten blev jag med ens mycket lugnare. Jag tackade ja för att jag brinner för ledarskapsrollen, jag vill vara med och utveckla NN (företaget/verksamheten) och er. Dessutom hade jag fått reda på att jag skulle få rutinerade/kompetenta/ivriga/duktiga kollegor,

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “En ny chef håller sitt första tal till personalen”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Lidingl, 2017