Sommarhälsning från chefen

Sommarhälsning från chefen

Denna positiva sommarhälsning är skriven så att den både kan hållas muntligt och e-postas till de anställda.
 Detta tal innehåller 347 ord och tar 2 minuter och 24 sekunder att framföra.

Denna positiva sommarhälsning är skriven så att den både kan hållas muntligt och e-postas till de anställda. Chefen passar på att tacka sina medarbetare för utmärkta arbetsinsatser och önskar samtliga kollegor en riktigt skön och härlig sommar!

I talet finns ett stycke som tar upp att bolaget verkar i en föränderlig bransch, vilket skapar utmaningar och möjligheter. Stämmer detta inte in på företaget kan stycket enkelt tas bort utan att sammanhanget påverkas.

139kr

Utdrag ur talets slut:

[...]

, vila ut både kropp och själ och låt er inspireras av värmen och goda vänners lag. Även om sommartiden går fort kan vi i alla fall se fram emot en sak - och då menar jag inte bara att vi alla snabbt får återvända till arbetet och nya möjligheter – utan istället syftar jag på att sommaren kommer tillbaka igen, för det gör den alltid förr eller senare.

Trevlig sommar!

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Sommarhälsning från chefen”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Segeltorp, 2017

Information om talskrivaren

 • Talskrivarens namn: Maria Blomberg
 • Talskrivare: Maria Blomberg
 • Adress:
 • 3.30 3.30 betyg av 76 recensioner
 • Avskedstal/tacktal till kollega som slutar

  Detta är ett avskedstal/tacktal som passar att hållas när det har skett en förändring i företaget/organisationen, till exempel när någon slutar på grund av arbetsbrist, nedskärning, omorganisation eller liknande….

  149kr
 • Delad glädje, dubbel glädje

  Detta är ett glatt och festligt inledningstal som passar när det är två toastmasters/toastmadamer, eller en av varje, som delar på skålmästarrollen. På underhållande manér hälsar de gästerna och…

  149kr
 • I era klassrum

  Alla människor har något som inspirerar dem, något som får dem att vilja göra det lilla extra. Detta tal hålls av en rektor eller arbetslagsledare inför en grupp lärare….

  159kr
 • Toastmasterns/toastmadamens sista tal

  Det här talet är tänkt att hållas vid middagens slut, antingen före eller efter att kaffet serveras. Talaren berättar på ett lättsamt sätt att gästerna alldeles strax ska få…

  149kr
You've just added this product to the cart: