T för tomten, den mest geniala affärsstrategen genom tiderna!

Vad vill just du säga till din personal på årets julavslutning? Vad förväntar sig din personal att höra? Måhända har de hört frasen ”tack för året som gått” ett flertal gånger förut! Om du är chef på ett större eller mindre företag, eller om företaget är nystartat eller väletablerat, spelar ingen roll, detta tal fungerar i alla lägen.
 Detta tal innehåller 596 ord och tar 3 minuter och 45 sekunder att framföra.

Vad vill just du säga till din personal på årets julavslutning? Vad förväntar sig din personal att höra? Måhända har de hört frasen ”tack för året som gått” ett flertal gånger förut! Om du är chef på ett större eller mindre företag, eller om företaget är nystartat eller väletablerat, spelar ingen roll, detta tal fungerar i alla lägen. Detta är talet där han med stort T, dvs. Tomten, är en central del. Plötsligt inser man varför företagsvärlden har mycket att lära av Tomten …

Vad uppnår du med detta tal? Jo, du får möjlighet att tacka personalen och visa din uppskattning för deras insatser under året som gått. Talet appellerar till att skapa en lättsam stämning även om det tar upp fakta som t. ex arbetstidsförkortning, effektivitet, marknadsföring med mera. I talet ingår även ett kort avsnitt om affärsbegreppet ”top of mind”. Om detta känns obekant kan det självklart utelämnas utan att talets rytm förstörs.

149kr

Utdrag ur talet:

[…]

Resultaten som vi har uppnått talar för sig själva – sagt även om jag inte är en objektiv betraktare av oss här på X.

Jag tänkte att vi vid denna avslutning skulle vända blicken utåt mot en extern och i mitt tycke genial sagofigur, som många vuxna har slutat tro på. Om man talar om genialitet och jag skulle be er att ge några exempel på sådan, är jag relativt säker på att standardsvaren skulle relatera till Einstein, Picasso och andra berömdheter. Personligen har jag en helt annan favorit, han med stort T i namnet, nämligen Tomten! Jag vågar påstå att vi kan lära oss mycket av tomten. Han är den mest underskattade och geniala affärsstrateg som någonsin har funnits på vår jord! Ta ett aktuellt ämne som arbetstidförkortning! Där har väl tomten varit smart, för vad gör han?

[…]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “T för tomten, den mest geniala affärsstrategen genom tiderna!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kristianstad, 2016