“Lite skakad och rörd”, “På min stora dag” samt “Det finns stunder i livet som man inte vill glömma”

Lite skakad och rörd.
 Detta tal innehåller 1106 ord och tar 7 minuter och 40 sekunder att framföra.

Tal 1: Lite skakad och rörd. Ett varmt och charmigt tal med en riktigt fyndig inramning. Taltid: 2 min. 22 sek.

Detta är ett tal för den mamma/pappa som i sitt tal till brudparet vill lyckas med konsten att uttrycka sin glädje över brudparets lycka och äktenskap och samtidigt få de övriga bröllopsgästerna att le – allt i en snygg och minnesvärd förpackning!

Anledningen till att du klarar båda sakerna i detta tal är att det är uppbyggt av två trådar som skickligt har vävts samman. Den varma och hjärtliga tråden handlar om lyckan som du ser mellan makarna och som du också känner inom dig. Den lättsamma och roande tråden har en touch av James Bond. Tillsammans skapar de ett fyndigt tal som garanterat blir ihågkommet med glädje!

Talet återfinns även under rubriken ”Bröllop, till brudparet – Far/mor talar till brudparet”.

318kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

, men framför mig ser jag en verkligt stilig och uppklädd man som det idag händer en hel del kring, och som dessutom har licens att älska. För att göra bilden fulländad har han dessutom en snygg och vacker brud vid sin sida.

[...]

Av allt man som förälder kan glädja sig över, är nog möjligheten att se sitt/sina barn lyckligt/lyckliga störst.

[...]

Skål för NN (efternamn; herr och fru NN (efternamn)!

*****

Tal 2: "På min stora dag." Varmt och charmigt från brudgummens mor. Taltid: 2 min. 32 sek.

Detta är ett varmt tal från en mamma som har glimten i ögat och som verkligen har sett fram emot sin sons bröllop. Talaren och sonen har en bra relation och de har upplevt mycket tillsammans. I talet får mamman möjlighet att berätta vilken härlig – och viktig - del sonen är i hennes liv.

Talets stil kan beskrivas som jordnära, varm och charmig. Avslutningen innehåller en lite rolig slutpoäng som knyter samman talet och som får lyssnarna att både dra på smilbanden och minnas talet. Huvudsakligen vänder sig talaren till sonen, men i slutet hälsas även den vackra bruden varmt välkommen in i familjen.

Talet återfinns även under kategorin "Bröllop, till brudgummen – Brudgummens mor talar" samt lätt modifierat under kategorin "Bröllop, till brudparet - Partnerskap".

$Utdrag ur olika delar av talet:

Det är inte varje dag som jag håller tal och det är inte varje dag som är så stor, viktig och framför allt efterlängtad som den här.

[...]

På så sätt blev dina milstolpar och sinnesstämningar nästan som om de vore mina och så är det faktiskt än idag. För när du är lycklig, är jag lycklig; när du skrattar, ler jag med dig och när du gifter dig, får jag ett bröllop.

[...]

*****

Tal 3 (kostnadsfritt): "Det finns stunder i livet som man inte vill glömma." Stämningsfullt och kärleksfullt. Taltid: 2 min. 30 sek.

Detta är ett vackert och stämningsfullt tal som förmedlar glädje och lyckönskningar till brudgummen och hans fru. Talaren är vanligtvis en lugn kvinna, men en stor och högtidlig dag som denna är det lite svårt även för henne att stå stabilt med båda fötterna på jorden. Hennes förväntningar inför dagen har överträffats med råge, både av det fantastiska bröllopet och av den stiliga brudgummen.

Talet återfinns även under rubriken ”Bröllop, till brudgummen – brudgummens mor talar”. En modifierad version av talet finns under rubriken ”Brudens far talar till sin dotter”.

Talets inledning:

Kära brudpar!

Det finns stunder i livet som man inte vill glömma, stunder som man absolut inte vill släppa taget om. NN (brudgummen; en sådan stund var när du föddes, en annan när du lärde dig att gå och en tredje när du glad i hågen kom stormandes/gåendes med din studentmössa på huvudet. Den här dagen är också en sådan där dag som jag aldrig vill glömma. Jag tror kanske inte att jag skulle orka leva om den varje år,

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal ““Lite skakad och rörd”, “På min stora dag” samt “Det finns stunder i livet som man inte vill glömma””

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Täby, 2016