“Ett lättsamt och underhållande välkomsttal”, “Låt bröllopsfesten börja!” samt “Toastmasterns/toastmadamens sista tal.”

“Ett lättsamt och underhållande välkomsttal”, “Låt bröllopsfesten börja!” samt “Toastmasterns/toastmadamens sista tal.”

Tal 1: Ett lättsamt och underhållande välkomsttal – hålls av toastmadame eller toastmaster.
 Detta tal innehåller 988 ord och tar 6 minuter och 51 sekunder att framföra.
5 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Tal 1: Ett lättsamt och underhållande välkomsttal – hålls av toastmadame eller toastmaster. Taltid: 2 min. 25 sek.

Detta lättsamma, positiva och underhållande tal framförs av toastmadame eller toastmaster strax inför eller i början av bröllopsmiddagen. I talet presenterar toastmadamen/toastmastern, på ett skickligt sätt, sig själv, några grundläggande riktlinjer samt lite vad kvällen kommer att medföra. Gästerna och brudparet blir varmt välkomnade och de får en riktigt bra början på en festlig kväll!

Med några mindre justeringar kan talet på ett enkelt sätt delas upp så att det kan hållas även av ett toastmasterpar.

298kr

 • Utdrag
 • Omdöme (1)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Nedan följer utdrag ur olika delar av talet:

Kära gäster, kära brudpar!

Jag önskar er varmt välkomna hit till NN:s (bruden) och NN:s (brudgummen) bröllopsfest!

[...]

För bröllopsdagen är den dag då traditioner blir levande, drömmar blir till verklighet och förväntningar går i uppfyllelse.

[...]

Min förhoppning är att vi tillsammans ska uppfylla deras stora önskan, nämligen att vi alla ska få uppleva en helt fantastisk bröllopsfest! Så låt oss äta gott, dricka godare, njuta av alla väl valda ord och upptåg,

[...]

*****

Tal 2: "Låt bröllopsfesten börja!" Ett glatt och festligt välkomsttal av toastmaster eller toastmadame. Taltid: 2 min. 5 sek.

Detta är ett glatt och festligt välkomsttal hållet av toastmaster/toastmadame före, eller i början av, middagen. Talaren vill skapa en fantastisk bröllopsfest som ger minnen för alla sinnen och uppmuntrar både brudpar och gäster att hjälpa till att uppfylla alla drömmar och förväntningar. I talet passar toastmastern/toastmadamen även på att presentera sig själv samt lite av vad som kommer under kvällen. Det nämns att det kommer att bjudas till både sång och dans under kvällen, men om så inte är fallet kan detta enkelt justeras i texten.

Talet passar även utmärkt att hållas vid en så kallad kärleksfest, alltså om festen inte hålls i anslutning till bröllopet. Det spelar då ingen roll om gästerna var närvarande vid vigseln eller inte.

$Utdrag ur talets början och slut:

[...]

Det här är en viktig dag med vackra huvudpersoner och omtyckta gäster. Den är viktig, inte bara för att den är efterlängtad och för att vi kan förväntas oss en fantastisk/hejdundrande fest,

[...]

För NN:s och NN:s skull ska vi fira, festa och förnöjas, skapa minnen för alla sinnen och en underbar fest! Kära gäster, ärade brudpar, varmt välkomna hit. Låt nu bröllopsfesten börja!

*****

Tal 3 (kostnadsfritt): Toastmasterns/toastmadamens sista tal – tänkt att hållas vid måltidens slut. Taltid 2 min. 13 sek.

Det här talet är tänkt att hållas vid middagens slut, antingen före eller efter att kaffet serveras. Talaren berättar på ett lättsamt sätt att gästerna alldeles strax ska få sträcka på benen i takt till musik. Eftersom toastmasterns/toastmadamens huvuduppdrag börjar leda mot sitt slut passar han/hon även på att tacka gästerna och brudparet. Dessutom poängterar han/hon att kvällen är i sin linda och att det finns mycket kvar att se fram emot. Festen har bara börjat! Talet är relativt kort med tanke på att åhörarna förmodligen redan har fått höra rätt många tal.

$Utdrag ur talet:

[...]

Som toastmaster/toastmadame börjar min roll nu att tona ut. Jag vill passa på att tacka er, ärade gäster, för att ni har gjort mitt arbete så lätt, och er, kära brudpar, för att jag har fått äran att guida er alla här under middagen.

[...]

Natten är ung och vi har fortfarande mycket kvar att se fram emot.

[...]

Kundomdöme

5 av 5 stjärnor
1 omdöme
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for “Ett lättsamt och underhållande välkomsttal”, “Låt bröllopsfesten börja!” samt “Toastmasterns/toastmadamens sista tal.”

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
LINKÖPING, 2017

Information om talskrivaren

 • Jag tröttnar aldrig på skolavslutningar!

  Oavsett hur många skolavslutningar man får uppleva finns det ett speciellt skimmer över dem. Detta menar rektorn/läraren som håller detta tal till låg- eller mellanstadieelever.

  Talet återfinns även under kategorierna Skola & Rektor & Lärare – Lågstadiet och Skola & Rektor & Lärare – Köp 3, betala för 2 – sommarlov lågstadiet.

  149kr
 • Ett tal för lågstadiet om olika sätt att uppleva och upptäcka sommaren

  Detta är ett ”avspänt” tal för skolans yngsta årskurser. Sommaren kan bli så mycket mer upplevelserik om man verkligen tar in ”nuet” genom att fokusera på varje enskilt ögonblick och dessutom använder flera sinnen. På ett pedagogiskt sätt konkretiserar rektorn/läraren detta genom olika lättbegripliga vardagsexempel.

  […]

  När ni är på badstranden och ligger och plaskar vid strandkanten, fundera på hur vattnet känns mot magen, hur vattnet luktar och hur det låter om ni doppar huvudet under vattenytan. Hur känns något som är vått och kan ni se varje enskild liten vattendroppe?

  […]

  Ni har alla mycket att se fram emot och så har även jag. Som ni förstår hoppas jag att ni får en sommar fylld av upptäckter och kanske någon glad överraskning.

  […]

  159kr
 • Jag får snuva, du blir doktor

  Detta tal är inte av den gråtmilda sorten utan snarare fartfyllt och glatt och har glimten i ögat. Talaren – som själv inte har disputerat – är glad nu när syskonet har tagit sin examen oväsentligt inom vilket ämne) och unnar henne/honom tiden i rampljuset, samtidigt som hon/han lite fint skämtar kring att syskon ofta försöker överträffa varandra den nydisputerade lyckades som yngre ofta överträffa talaren i allt från att hoppa högst till att springa snabbast). Avslutningsvis lyfter talaren fram att hon/han önskar sitt syskon allt det bästa och all lycka framöver i karriären.

  159kr
 • Jag är inte bara bestman, jag är även brorsa

  Detta är ett snyggt tal där humor och seriositet blandas för att skapa ett minnesvärt ögonblick för brudgummen. Brorsorna har en god relation som gör att de kan skämta med varandra. Talaren är förmodligen en rätt öppen och glad person.

  Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudgummen – Till bror.

  149kr
You've just added this product to the cart: