“Ett lättsamt och underhållande välkomsttal”, “Låt bröllopsfesten börja!” samt “Toastmasterns/toastmadamens sista tal.”

Tal 1: Ett lättsamt och underhållande välkomsttal – hålls av toastmadame eller toastmaster.
 Detta tal innehåller 988 ord och tar 6 minuter och 51 sekunder att framföra.
5 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Tal 1: Ett lättsamt och underhållande välkomsttal – hålls av toastmadame eller toastmaster. Taltid: 2 min. 25 sek.

Detta lättsamma, positiva och underhållande tal framförs av toastmadame eller toastmaster strax inför eller i början av bröllopsmiddagen. I talet presenterar toastmadamen/toastmastern, på ett skickligt sätt, sig själv, några grundläggande riktlinjer samt lite vad kvällen kommer att medföra. Gästerna och brudparet blir varmt välkomnade och de får en riktigt bra början på en festlig kväll!

Med några mindre justeringar kan talet på ett enkelt sätt delas upp så att det kan hållas även av ett toastmasterpar.

298kr

Nedan följer utdrag ur olika delar av talet:

Kära gäster, kära brudpar!

Jag önskar er varmt välkomna hit till NN:s (bruden) och NN:s (brudgummen) bröllopsfest!

[...]

För bröllopsdagen är den dag då traditioner blir levande, drömmar blir till verklighet och förväntningar går i uppfyllelse.

[...]

Min förhoppning är att vi tillsammans ska uppfylla deras stora önskan, nämligen att vi alla ska få uppleva en helt fantastisk bröllopsfest! Så låt oss äta gott, dricka godare, njuta av alla väl valda ord och upptåg,

[...]

*****

Tal 2: "Låt bröllopsfesten börja!" Ett glatt och festligt välkomsttal av toastmaster eller toastmadame. Taltid: 2 min. 5 sek.

Detta är ett glatt och festligt välkomsttal hållet av toastmaster/toastmadame före, eller i början av, middagen. Talaren vill skapa en fantastisk bröllopsfest som ger minnen för alla sinnen och uppmuntrar både brudpar och gäster att hjälpa till att uppfylla alla drömmar och förväntningar. I talet passar toastmastern/toastmadamen även på att presentera sig själv samt lite av vad som kommer under kvällen. Det nämns att det kommer att bjudas till både sång och dans under kvällen, men om så inte är fallet kan detta enkelt justeras i texten.

Talet passar även utmärkt att hållas vid en så kallad kärleksfest, alltså om festen inte hålls i anslutning till bröllopet. Det spelar då ingen roll om gästerna var närvarande vid vigseln eller inte.

$Utdrag ur talets början och slut:

[...]

Det här är en viktig dag med vackra huvudpersoner och omtyckta gäster. Den är viktig, inte bara för att den är efterlängtad och för att vi kan förväntas oss en fantastisk/hejdundrande fest,

[...]

För NN:s och NN:s skull ska vi fira, festa och förnöjas, skapa minnen för alla sinnen och en underbar fest! Kära gäster, ärade brudpar, varmt välkomna hit. Låt nu bröllopsfesten börja!

*****

Tal 3 (kostnadsfritt): Toastmasterns/toastmadamens sista tal – tänkt att hållas vid måltidens slut. Taltid 2 min. 13 sek.

Det här talet är tänkt att hållas vid middagens slut, antingen före eller efter att kaffet serveras. Talaren berättar på ett lättsamt sätt att gästerna alldeles strax ska få sträcka på benen i takt till musik. Eftersom toastmasterns/toastmadamens huvuduppdrag börjar leda mot sitt slut passar han/hon även på att tacka gästerna och brudparet. Dessutom poängterar han/hon att kvällen är i sin linda och att det finns mycket kvar att se fram emot. Festen har bara börjat! Talet är relativt kort med tanke på att åhörarna förmodligen redan har fått höra rätt många tal.

$Utdrag ur talet:

[...]

Som toastmaster/toastmadame börjar min roll nu att tona ut. Jag vill passa på att tacka er, ärade gäster, för att ni har gjort mitt arbete så lätt, och er, kära brudpar, för att jag har fått äran att guida er alla här under middagen.

[...]

Natten är ung och vi har fortfarande mycket kvar att se fram emot.

[...]

Kundomdöme

5 av 5 stjärnor
1 omdöme
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for “Ett lättsamt och underhållande välkomsttal”, “Låt bröllopsfesten börja!” samt “Toastmasterns/toastmadamens sista tal.”

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
LINKÖPING, 2017