Resan är inte slut

Det här är ett tal till en kvinnlig arbetskollega som har avlidit.
 Detta tal innehåller 469 ord och tar 3 minuter och 15 sekunder att framföra.

Det här är ett tal till en kvinnlig arbetskollega som har avlidit. Personen har varit en kär kollega och en sann djurvän. Hon har rest mycket, men alltid hört av sig till sina arbetskamrater. Talaren väljer att se sin kollega som ute på en långresa, istället för att hon är borta för alltid. Talet är en beskrivning av vad hon gör under en dag ute på sin resa: solar, vandrar, tittar på djur, dricker sitt kaffe, skriver vykort till vänner och kollegor och avslutar med en god middag med en kär vän eller livskamrat.

99kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Vi har nog inte riktigt fattat att du är borta – kommer du verkligen inte tillbaka på måndag och berättar om din härliga semester?

[...]

Med ryggsäcken på ryggen och vattenflaskan i handen ser vi dig vandra längs natursköna stigar. Du stannar till när du ser en vacker blomma eller hör en fågel som kvittrar till dig från sin plats i ett träd. Ibland tar du ett steg åt sidan eller stannar till, när en skalbagge eller en spindel hamnar i din väg. Inget liv är för litet för att skonas och du betraktar fascinerat myrorna som släpar sina pinnar till stacken.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Resan är inte slut”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.