Till ett styvbarn

Nu äntligen ska jag få klä mina tankar i ord.
 Detta tal innehåller 353 ord och tar 2 minuter och 0 sekunder att framföra.

Nu äntligen ska jag få klä mina tankar i ord. Det är till dig jag vänder mig, min dotter (son). Ja, för du är mitt barn, även om det inte är mig du kallar “mamma” (“pappa”). Vi har känt varandra i många år, ända sedan din far (mor) och jag träffades och bestämde oss för att leva tillsammans. Alla de åren har jag burit på de här orden och aldrig hittat det rätta tillfället att släppa ut dem i luften mellan oss.

89kr

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Till ett styvbarn”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Nesoddtangen, 2016
  • Förändringens tid

    I det här talet välkomnar talaren våren och beskriver hur världen är stadd i ständig förändring. Årstiderna ändras, men också den enskilda människan och dennas liv.

    129kr
  • På återseende, kära syster!

    Detta tal passar att hållas av ett syskon till den avlidna, och kan framföras oberoende av omständigheterna kring hennes frånfälle. Talet återfinns även under kategorin ”Begravning av en bror”.

    109kr
  • En trött mamma ber om hjälp

    Det här talet hålls av en mamma som arbetar hårt, både innanför och utanför hemmets väggar. Talaren förklarar för sin närmaste familj, på ett sansat och informativt sätt, hur hon…

    129kr
  • En stor själ har lämnat oss

    Talet är ställt till åhörarna och handlar om den som har avlidit. Individen i fråga var en människa med stor karisma, en person som såg möjligheter där andra såg problem….

    109kr
  • Min väninna och bästa möbel

    Det här talet tillägnas en kvinnas goda väninna, vilken hyllas som en betydelsefull del i talarens liv. Talaren beskriver skämtsamt, men tillgivet, väninnan som en möbel, och övergår sedan till…

    119kr
  • Höstbröllop

    Ett tal till brudparet, som jämför årstiderna med det äktenskapliga förhållandet. Talet inleds med en dikt som väver samman hösten med förenandet av två människors liv.

    […]

    Sommarporten måste falla.
    Känn hur höstens…

    99kr