Överlägsen byracka eller tillgiven hundvalp?

Detta är ett tal till den blivande bruden.
 Detta tal innehåller 600 ord och tar 3 minuter och 30 sekunder att framföra.

Detta är ett tal till den blivande bruden. Talaren bör vara en väninna/släkting som själv har kända erfarenheter av män. Talet börjar humoristiskt men avslutas i känslosam ton.

129kr

Utdrag ur olika delar:

[...]

Och vem är mer lämpad än jag att dela med mig av erfarenheter när det gäller kärlek i allmänhet och män i synnerhet? Som du vet har jag gläntat på alltför många grissäckar under åren. Därför tänkte jag låta dig lära av mina misstag, så att du slipper begå dem själv.

Någon lär en gång ha liknat mannen vid ett tålmodigt husdjur, och visst stämmer det ganska bra när man tänker efter?

[...]

han visar sina känslor - du gnäller och bölar; han är mån om sitt utseende - du spökar ut dig; han handlar det nödvändiga - du shoppar; han har ambitioner - du har vassa armbågar. Men till hans försvar måste sägas att sådan, så kallad överlägsenhet, är det ända sättet för honom att skapa jämlikhet er emellan. Han vet att du är av det starkare könet,

[...]

När man har hittat den rätta suddar hans bra egenskaper lätt ut de dåliga, och kvar finns bara den tillgivnaste, mest älskvärda hundvalp som du kan tänka dig. En valp som dessutom både kan klippa gräs och meka bil.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Överlägsen byracka eller tillgiven hundvalp?”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.