Tack för att du har stått ut med mig!

Mannen talar till sin fru/kvinna, som han har varit gift/ihop med i ganska många år.
 Detta tal innehåller 460 ord och tar 2 minuter och 10 sekunder att framföra.

Mannen talar till sin fru/kvinna, som han har varit gift/ihop med i ganska många år. Talet passar att hållas på bröllopsdagen eller i annat sammanhang. Det är både humoristiskt och känslosamt, och bör hållas med glimten i ögat. Talet finns även i kategorin Bröllopsdagstal under samma titel.)

124kr

Utdrag ur olika delar:

Jag har dig, NN, att tacka för mycket av det goda i livet, samtidigt som jag har dig att skylla för många av mina bekymmer.

[...]

Jag vill också passa på att tacka dig för det oändliga tålamod som du har visat mig under åren. Det är trots allt inte lätt att leva med en sådan som jag, med en MAN menar jag.

[...]

Som till exempel när jag envisas med att skruva sönder det som har slutat fungera, trots att jag inte har en aning om vad jag håller på med, och det slutar med att reparationskostnaderna blir dubbelt så höga, eftersom jag har skruvat bort helt fel delar. Eller när jag åker och handlar och kommer hem med helt fel saker. Eller när jag blir så där rysligt sjuk, som bara vi män blir, och du så snällt tar hand om mig.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Tack för att du har stått ut med mig!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Norrköping, 2017