Varför NN är en vinnare

Det här talet skall hållas till någon som vunnit en viktig tävling i tennis.
 Detta tal innehåller 621 ord och tar 3 minuter och 40 sekunder att framföra.

Det här talet skall hållas till någon som vunnit en viktig tävling i tennis. Vinnaren har lagt ned många timmar av träning och det är inte första gången han eller hon tävlar. Talaren går igenom vilka egenskaper och faktorer som gör att NN blivit en god tennisspelare. På slutet av talet drar talaren en parallell till livet och menar att även livet är som en tennisturnering där samma faktorer som gör en bra tennisspelare också skapar förutsättningar för ett bra liv.

129kr

Utdrag ur talet:
"Gräs är till för kossor och fotboll", sa en spelare efter en hård omgång i Wimbledon. Tennis kan vara tufft när det spelas på gräs. Tennis kräver snabbt fotarbete, omedelbar reaktion, teknik som sitter som reflexer samt fullständig kontroll på nerverna. Att bli bra i tennis är inte en fråga om tur. Det handlar om en målmedveten satsning och hundratals, tusentals timmars arbete. Det gäller träning av både kropp och själ, dag efter dag.

[…]

NN har visat vad som verkligen krävs för att vinna och i livets tävling är det den egna personen som är motspelaren. Samma målmedvetenhet, samma teknikträning och samma ödmjukhet som ställt NN på prispallen idag är också förutsättningarna för ett gott liv. Grattis NN till en stor prestation och lycka till i framtiden.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Varför NN är en vinnare”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.