Livets karta och kompass

Detta är en inspirerande text om händelser i livet, om att det finns något positivt med allt som sker.
 Detta tal innehåller 683 ord och tar 4 minuter och 50 sekunder att framföra.

Detta är en inspirerande text om händelser i livet, om att det finns något positivt med allt som sker. Om texten används som tal bör talaren inte ha något emot att berätta om sådant som inte är självupplevt, då texten utgörs av en fiktiv historia.

259kr

Nedan följer utdrag ur olika delar av talet:

Nu är hösten här, denna underbara tid när naturen klär sig i starka färger, och låter oss njuta av dess frukter, alla bär och svampar!

[...]

Efter att ha passerat samma myrstack för fjärde gången, och planlöst irrat runt i nästan en timme, insåg vi att vi faktiskt hade gått vilse. Tack och lov att jag inte var ensam. Nu var vi i alla fall många som kunde hjälpas åt att lägga upp en strategi.

[...]

- en liknelse med det liv som vi alla lever. Vi hamnar alla någon gång i situationer där allting verkar gå runt i cirklar.

[...]

När vi föddes fick vi en karta över våra liv, men vägarna på kartan får vi själva rita in.

[...]

Det kommer att bli många stopp på vägen, och många målsnören att ta sig förbi, innan vi slutligen har ritat färdig kartan över våra liv.

[...]

Jag som har skrivit denna text förväntar mig inte att du läser upp den eller använder den bokstavligt. Det är inte min mening eller ens önskan. Vi inom www.talskrivarna.com skapar bara den här typen av texter som ett slags inspirationskälla till dig, varför du inte ens behöver citera mig eller ange oss som källa. Vi hoppas på att vi har gett dig verbal inspiration och att du återkommer till oss.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Livets karta och kompass”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Uppsala, 2017