Du gör mig så unik

Du gör mig så unik

Som man känner jag mig så unik idag.
 Detta tal innehåller 356 ord och tar 2 minuter och 0 sekunder att framföra.

Som man känner jag mig så unik idag. Jag står inför den kvinna vars yttre och inre motsvarar alla mina förväntningar, och mer därtill. Jag är särskilt utvald till att just i den här stunden stå inför dig, med hjärtat utanpå kroppen och lätt darrande händer. Hur kan jag vara annat än lycklig, innan jag ens har frågat? Jag fick, om inte annat, en ensam stund tillsammans med dig.

[…]

109kr

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Du gör mig så unik”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Du ger livet liv

  Det här är ett tal i kärlekens tecken med många nyanser i upplevelsen hos talaren. I slutet av talet vänder sig modern först till sin man i ett starkt känslomässigt ögonblick där de förenas kring det faktum att de nu har fått en kärleksgåva att känna stor tacksamhet inför. Därefter vänder hon sig till barnet.

  129kr
 • Friska och raska tag!

  Det här talet vänder sig till den fysiskt aktiva fyrtioåringen. Jubilaren ska ha familj, hus, sommarställe och bil. Talet är humoristiskt och innehåller en del goda råd.

  129kr
 • Älskade mormor!

  Talets inledning:

  Kära mormor, min mammas mamma, moderns mor, så mycket MAMMA. Du lämnar ett enormt tomrum efter dig, men jag ska fylla det med minnen. Jag ska bevara vita vintrar, din julmat, värmen från spisen som du lade ved i och våra nätter när jag var helt beroende av din närhet i rummet intill. Jag ska bevara somrarna, alla blommor som var så mycket vackrare och mer växtkraftiga i ditt “land”, förväntningarna inför midsommaren som var så mycket starkare i din närhet och de där sommargardinerna som var så luftiga och ljusa.

  En mormor är en förlängning av mamman, en extra arm, ett extra hjärta. Jag har bilder från när jag var väldigt liten, när jag satt/låg bredvid dig, och din arm såg fast och trygg ut,

  […]

  159kr
 • Bästis och bundis

  Talets inledning:

  Inser man, egentligen, vikten av en nära vän? Ja, det gör man, men sjunger man ofta vänskapens lov? Inte allt för ofta, skulle jag vilja påstå, och när man väl sjunger gör man det sällan med tillräcklig emfas. Sjunger man dessutom, som jag, falskt, är det kanske bäst att knipa igen…

  Men kan man vid närmare eftertanke sjunga falskt när man tar ton för att hylla en vän? Är det inte tanken som räknas och känslan som ska fram? Jovisst är det så, och därför borde vi alla ta ton och stämma upp.

  […]

  129kr
You've just added this product to the cart: