”Med några lånade ord.” Kärleksfullt med en gnutta humor (till en man)

Detta är ett lite romantiskt tal som också har en underhållande och humoristisk ton.
 Detta tal innehåller 431 ord och tar 2 minuter och 59 sekunder att framföra.

Detta är ett lite romantiskt tal som också har en underhållande och humoristisk ton. Eftersom det inte alltid är lätt att komma på egna uttryckssätt för vad man känner tar talaren hjälp av några lånade ord. Talaren och den man som talet vänder sig till har en bra och kärleksfull relation. Det är däremot inte så vanligt att de håller tal till varandra, så talaren vill därför passa på att göra detta till något alldeles extra. Eftersom ordet ”födelsedag” inte nämns kan talet även hållas vid andra tillfällen.

Talet är uppbyggt så att den som önskar enkelt ska kunna lägga till eller byta ut citat, kanske från jubilarens egen favoritfilm/författare/artist eller liknande. Eftersom talet innehåller citat passar det lika bra för den som ”talar fritt” som för den som föredrar att ha en minneslapp till hands.

Ett liknande tal anpassat för en kvinnlig jubilar finns under kategorin Till hustru/sambo.

159kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

”Om jag i dina ögon ser blir jag för allting annat blind” skrevs i sagosamligen ”Tusen och en natt” för flera hundra år sedan, men du är ett bevis på att det gäller än i dag. För har man en gång fått se in i dina bruna/blå/gröna ögon vill man aldrig lämna dem.

Elvis bad “Love me tender love me sweet”. Jag önskar att du aldrig känner att du behöver be mig om det. Istället hoppas jag att du verkligen känner att jag älskar dig,

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “”Med några lånade ord.” Kärleksfullt med en gnutta humor (till en man)”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Vinslöv, 2017