Nu är det bara fyrtioårskrisen kvar!

Nu är det bara fyrtioårskrisen kvar!

Detta är ett humoristiskt födelsedagstal där talaren skämtar om den berömda fyrtioårskrisen.
 Detta tal innehåller 321 ord och tar 1 minuter och 50 sekunder att framföra.
3 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Detta är ett humoristiskt födelsedagstal där talaren skämtar om den berömda fyrtioårskrisen. Det manliga ”födelsedagsbarnet” tröstas med att det, enligt vetenskapen, vänder vid 50-årsstrecket. Utrymme ges för mer personliga anpassningar såsom yrke, bostad och livsstil.

129kr

Utdrag ur talet:

[…]

Det är vid femtio som livet får en uppåtgående trendriktning. Det är vad vetenskapen säger. Den bästa tiden i livet är barndomen och livet efter femtio. Perioden där emellan är ett rent helvete där allt bara blir sämre och sämre. Ända tills du når upp till femtioårsstrecket.

[…]

Kundomdöme

3 av 5 stjärnor
1 omdöme
5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for Nu är det bara fyrtioårskrisen kvar!

  Betygsätt talet

  Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

  Såldes senast till:
  Mora, 2017

  Information om talskrivaren

  • Marknadsföringens “fyra p:n”

   Talet passar som en introduktion till en konferens, ett seminarium eller ett informationsmöte om marknadsföringens grunder. Just denna introduktion fokuserar på de fyra p:na, dvs. produkt, pris, plats och promotion.

   134kr
  • Invigning av en ny fabrik eller en ny maskin

   Talaren inviger en ny fabrik eller en ny maskin genom att ge en historisk bakgrund till teknikutvecklingen. Talaren förklarar också grunden till arbetets existens och tar upp de positiva effekter som företaget antar att de får av den nya fabriken eller den nya maskinen.

   Ett utdrag ur talet:

   […]

   Grunden för ett arbete är att det finns behov hos människor och att det finns hinder för att tillfredsställa dessa behov. För att jag inte ska svälta ihjäl måste jag eller någon annan odla och vidareförädla livsmedel.

   […]

   Det är därför som jag idag med stolthet inviger X. Det är en symbol för vårt företags ständiga utveckling för att göra våra kunder nöjda.

   129kr
  • Att göra en SWOT-analys

   Talet passar som en introduktion till en konferens, ett seminarium eller ett informationsmöte om marknadsföringens grunder. Just denna introduktion fokuserar på hur man gör en SWOT-analys, dvs. identifierar och beskriver ett företags styrkor, svagheter, möjligheter och hot.

   134kr
  • Ljudbok

   Utdrag ur början av julklappsrimmet:

   Denna julklapp kan bli mycket värd,
   vid promenader och i bilens färd.

   […]

   79kr
  You've just added this product to the cart: