När en söt liten vovve blir en jädrans byracka

Ett humoristiskt tal till den som nyss har blivit hundägare för första gången.
 Detta tal innehåller 729 ord och tar 5 minuter och 3 sekunder att framföra.

Ett humoristiskt tal till den som nyss har blivit hundägare för första gången. Talaren räknar upp flera anledningar till varför man inte ska skaffa hund. I slutet får den nyblivne hundägaren en förmaning om att ta väl hand om hunden.

159kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Tänk att du har fått en vän för livet. Din hund kommer att följa dig trofast under många år, och den kommer att lyda minsta vink.

[...]

En omkullvält tunna bara måste skällas ut, och det spelar ingen roll om klockan är kvart över elva på kvällen eller halv sju en söndag morgon. Det ska skällas, men med lite tur är det ingen som varken hör eller ser er.

[...]

Men det som verkligen rör vid en mattes/husses hjärta är när man kommer hem och hela huset/lägenheten är upp och ned. När man har skällt färdigt tittar man ner i ett par stora, ledsna, bruna ögon som ber om förlåtelse. Vem kan då låta bli att smälta även om man vet att det inte var sista gången?

Eftersom hunden är ett smart djur hoppas jag verkligen att DIN hund har valt rätt matte/husse, och att ni får många härliga år tillsammans.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “När en söt liten vovve blir en jädrans byracka”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Luleå, 2015