I kärlek och krig är alla medel tillåtna!

Detta tal hålls av en far/mor till en dotter som sedan barnsben varit envis och vetat vad hon vill.
 Detta tal innehåller 502 ord och tar 3 minuter och 29 sekunder att framföra.
4 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Detta tal hålls av en far/mor till en dotter som sedan barnsben varit envis och vetat vad hon vill. Talet, som är av kärleksfull karaktär, har en humoristisk ton och kommer bäst till sin rätt med glimten i ögat. Talaren delar med sig av sin egen erfarenhet av att gå i konflikt med sin dotter och tipset till brudgummen är mycket enkelt: lägg dig bara. Du kommer ändå aldrig att vinna.

Eftersom talet fokuserar personliga egenskaper på detta sätt och ger råd utifrån dem passar det bäst att hållas när makarna gifter sig ganska omgående efter att de har träffats och inte har riktigt full kännedom om vad ett liv tillsammans kan komma att innebära.

Talet återfinns även i kategorin Bröllop, till bruden – Brudens far talar.

159kr

Utdrag:

[...]

Du kunde klättra i träd redan innan du hade tagit dina första steg och du blev pilot när du såg ditt första flygplan. Du var professor i kärnfysik redan som tvååring och Mozart [eller annan lämplig person] hade just inte mycket att komma med bredvid dig. Du har alltid tagit för dig av livet som om allt varit till för just dig,

[...]

NN (brudgummen; du är en synnerligen stark och retoriskt skicklig karl som nog kan argumentera omkull det mesta i din väg, men när det gäller min lilla flicka vill jag ändå ge dig ett tips: lägg dig.

[...]

Kundomdöme

4 av 5 stjärnor
1 omdöme
5 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for I kärlek och krig är alla medel tillåtna!

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Gunnarskog, 2017