Att ha en bästa vän är att ..

Att ha en bästa vän är att ..

Detta är ett varmt tal som börjar i minnet av vad en bästa vän betydde i barndomen och där talaren förklarar att en bästa vän är lika viktig för honom/henne idag som då.
 Detta tal innehåller 240 ord och tar 1 minuter och 40 sekunder att framföra.

Detta är ett varmt tal som börjar i minnet av vad en bästa vän betydde i barndomen och där talaren förklarar att en bästa vän är lika viktig för honom/henne idag som då. Det är ett mycket kärleksfullt tal med en humoristisk knorr. Talaren behöver inte nödvändigtvis ha haft just den tilltalade bästa vännen sedan barndomen eftersom vikten av att ha en bästa vän som barn nämns i generella ordalag.

Detta tal återfinns även i kategorin Bästa vänner – Bästa väninna.

139kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag:

Jag minns barndomen och hur viktigt det var att ha en bästa vän.

[...]

Men dig blir torra pepparkakor utsökta och blaskigt kaffe blir läskande. En dålig film blir underhållande och en regnig dag blir mysig. Med dig som bästa vän blir jag hel när jag är trasig.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Att ha en bästa vän är att ..”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Alingsås, 2016

Information om talskrivaren

 • Skål för vår kristallklara framtid

  I detta varma och lite högtidliga tal beskrivs hur talaren länge letade efter den stora kärleken men inte fann den förrän vederbörande träffade NN. Talaren beskriver relationen inte bara som en kärleksrelation utan också som en stark vänskapsrelation med ett intellektuellt utbyte. Stor vikt läggs vid hur kristallklar den gemensamma framtiden är. Mot slutet riktas även ett par fina ord till den familj som talaren nu gifts in i.

  Detta tal återfinns även i kategorin “Bröllop, till bruden – Brudgummen talar”. Utdrag:

  Länge har jag letat efter den stora kärleken och ibland har jag trott att jag har mött den. Och kanske var det kärlek eller åtminstone förälskelse, men det var långt ifrån den stora kärleken. Jag visste inte ens, förrän jag träffade dig, NN, vad jag kunde vänta mig av stor kärlek.

  […]

  Vår gemensamma framtid ser jag som vore den ett kristallklart vatten. Jag ser hur vi kommer att leva tillsammans och jag ser vad våra små vägbulor kommer att handla om.

  […]

  149kr
 • Kärlek är ..

  Detta är ett humoristiskt tal om vad vardagskärlek är. Talet har hög igenkänningsfaktor som garanterat lockar fram leenden. Det passar bra att, med tillägg av en avslutande lyckönskning, hållas på ett bröllop, när ett par väntar barn, på en Alla hjärtans dag-tillställning eller i annat sammanhang där ett skojfriskt tal om kärleken behövs.

  109kr
 • I kärlek och krig är alla medel tillåtna!

  Detta tal hålls av en far/mor till en dotter som sedan barnsben varit envis och vetat vad hon vill. Talet, som är av kärleksfull karaktär, har en humoristisk ton och kommer bäst till sin rätt med glimten i ögat. Talaren delar med sig av sin egen erfarenhet av att gå i konflikt med sin dotter och tipset till brudgummen är mycket enkelt: lägg dig bara. Du kommer ändå aldrig att vinna.

  Eftersom talet fokuserar personliga egenskaper på detta sätt och ger råd utifrån dem passar det bäst att hållas när makarna gifter sig ganska omgående efter att de har träffats och inte har riktigt full kännedom om vad ett liv tillsammans kan komma att innebära.

  Talet återfinns även i kategorin Bröllop, till bruden – Mor talar till sin dotter.

  159kr
 • Den varmaste av gratulationer till er som funnit er perfekta hälft!

  Detta charmiga tal kan hållas av en bekant eller släkting som inte står brudparet jättenära. I talet hyllas de nygifta för sin skönhet och för hur väl de passar ihop. Talaren förutspår en strålande framtid för makarna och önskar dem lycka och välgång på färden. Som sig bör avslutar han/hon med en skål till deras ära.

  Talet återinns även i kategorin Bröllop, till brudparet – En nära vän talar.

  79kr
You've just added this product to the cart: