Säg det nu, eller håll för alltid truten

Talet är en lätt humoristisk betraktelse över bröllop i romantiska komedier och vänskap i verkligheten – två företeelser som har förmågan att lysa upp världen.
 Detta tal innehåller 470 ord och tar 3 minuter och 15 sekunder att framföra.

Talet är en lätt humoristisk betraktelse över bröllop i romantiska komedier och vänskap i verkligheten – två företeelser som har förmågan att lysa upp världen. Dessutom slås det fast att det är viktigt att tala nu, även om man råkar vara nervös.

149kr

Nedan följer utdrag ur början och slutet av talet:

I amerikanska filmer brukar man göra en dramatisk poäng av ögonblicket när prästen vänder sig till församlingen och frågar om någon har något att invända mot äktenskapet som är på väg att ingås. Frågan brukar följas av en lång tystnad, under vilken gästerna tittar på vararandra genom ögonvrårna.

[...]

För övrigt har goda vänner och romantiska komedier det gemensamt att båda förmår lysa upp världen när den känns som mörkast. När prinsen och prinsessan får varandra på slutet, då vet vi att kärleken har segrat, till hopp för oss alla. Av den anledningen är det med extra varmt hjärta jag ser NN (bruden) med NN (brudgummen) idag. En god vän med sin prins.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Säg det nu, eller håll för alltid truten”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Malmö, 2015