Den beskyddande fadern

Man brukar säga att det finns en speciell relation mellan döttrar och fäder.
 Detta tal innehåller 503 ord och tar 3 minuter och 30 sekunder att framföra.
3 av 5 baserat på 2 betyg
(2 kundbetyg )

Detta är ett glatt och festligt inledningstal som passar när det är två toastmasters/toastmadamer, eller en av varje, som delar på skålmästarrollen. På underhållande manér hälsar de gästerna och brudparet varmt välkomna och presenterar lite av vad som står på agendan. Dessutom beskriver de på ett småroligt sätt fördelen med att vara två genom att dra paralleller både till brudparet och till sig själva. Liksom brudparet nu kommer att dela sina liv med varandra, uppmuntras även gästerna att dela med sig av glädjen och skratten, för att skapa en fest värd att tala om under en lång tid framöver!

Talet är underhållande och har ett bra tempo. Bitvis blir det mer eller mindre en dialog mellan de två talarna, vilket gör att talet med lite övning ger ett mycket samspelt intryck.

I texten benämns de två talarna som A och B.

139kr

Utdrag:

[...]

När jag ser dig och NN (brudgummen) tillsammans känner jag mig lugn, för jag ser att du har funnit en man som du tycker otroligt mycket om och som står dig väldigt nära. NN (brudgummen) är definitivt ingen pojkspoling som jag känner att jag behöver jaga på dörren. Tvärtemot känner jag att han är så perfekt för dig att jag helst skulle vilja låsa in er två tillsammans. Jag är helt övertygad om att NN (brudgummen) blir ett ”bollplank” av yttersta klass för dig, som kan skratta med dig när du är glad och trösta dig när du är ledsen.

[...]

Kundomdöme

3 av 5 stjärnor
2 omdömen
5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

2 reviews for Den beskyddande fadern

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Söderhamn, 2017