Tal till en kär väninna

Tal till en kär väninna

Detta tal passar då en väninna har gått bort på grund av sjukdom.
 Detta tal innehåller 273 ord och tar 1 minuter och 53 sekunder att framföra.

Detta tal passar då en väninna har gått bort på grund av sjukdom. Hon var mitt uppe i arbetslivet eller pensionerades rätt nyligen.

109kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Talets inledning:

Vi har samlats här idag för att vår väninna NN har lämnat oss. Det är alltid smärtsamt att ta farväl av en nära vän. Men i denna sorgens stund ska vi tänka på hur hon var i livet.

Hon var en person som alltid ställde upp för andra, alltid solig och glad.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Tal till en kär väninna”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Stå emot ondskan!

  Mina kära medmänniskor, idag vill jag ta upp något som är viktigt och direkt livsavgörande för oss alla, något som angår var och en av oss och som vi inte längre kan passivt acceptera och godta som en naturligt förekommande företeelse i vår omgivning och i vår vardag.

  […]

  Det finns organisationer i vår omedelbara närhet som växer i styrka, just i detta nu. Dessa krafter har inte ämnen som demokrati och rättvisa på sin agenda och vill inte arbeta för en bättre värld för gemene man. Dessa rörelser lever blott för att vidga klyftorna mellan människor, resa murar, ge näring åt fördomar, skapa hotfulla och hatfulla tankar och injaga fruktan i människor. Det är vad de har som sina främsta mål – och låt dem inte lura er att tro något annat.

  […]

  Mina damer och herrar, idag står jag framför er och uppmanar er att vara starka och inte tappa tron på er egen förmåga att stå emot ondskan.

  […]

  119kr
 • Det är både jobbigt och roligt att få ett litet barn!

  Detta är ett tal som beskriver den stora lyckan att få barn och barnbarn. En liten historia berättar även hur barn uppfattar saker och ting!

  Talet passar att hållas till det par som inte har barn sedan tidigare.

  169kr
 • Berättelsen om ett äventyr

  Att se sitt barn växa upp är ett äventyr. Tiden från den dag som det lilla fostret börjar växa i magen, till den dag då barnet helt plötsligt har blivit vuxet är ETT – ENDA – STORT – ÄVENTYR!

  För tänk själv – först förlossningen med smärtor och våndor och lycka och alla möjliga underliga känslor av berusande overklighet. Därefter de första veckorna hemma när man snusar på sin bebis,

  […]

  79kr
 • Hyllningstal till den som är född 1951

  Talets inledning:

  När människor fyller år får man avslöja deras ålder, tror jag… Jag tänker avslöja din för alla som kan räkna! Du är född 1951!

  Det första TV-programmet i färg sänds i USA. Danmark började som första land i Norden att sända TV. Den svenska riksdagen tillsatte en utredning om televisionens införande i vårt land. Ja, du vet hur det gick!

  […]

  Talet fortsätter med reflexioner över det som hände 1951.

  159kr
You've just added this product to the cart: