Hemligheten bakom kvinnans framgångar

Detta är en kvinnas tal till en erkänt duktig och vacker vän och yrkeskvinna som har vuxna barn; inkännande om kvinnans rätt att ljuga om sin ålder och om hur livets alla skolor formar henne till en duktig mor och skicklig yrkeskvinna.
 Detta tal innehåller 458 ord och tar 2 minuter och 30 sekunder att framföra.

Detta är en kvinnas tal till en erkänt duktig och vacker vän och yrkeskvinna som har vuxna barn; inkännande om kvinnans rätt att ljuga om sin ålder och om hur livets alla skolor formar henne till en duktig mor och skicklig yrkeskvinna. Hemligheten bakom kvinnans simultankapacitet och eviga ungdom avslöjas.

119kr

Talets inledning:

Kära NN!

Man ska tala tyst om en kvinnas ålder, för var finns väl den kvinna som talar sanning när hon får frågan hur gammal hon är? Hon brukar dra ifrån lite grann, himla med ögonen och klä sig i en passande, oskyldig uppsyn, så att den som frågar inte ska tvivla när hon drar ifrån fem, tio, eller femton år.

En kvinna som har berättat om hemligheten bakom sin ungdomlighet var filmskådespelerskan Mae West. Hon sa: "Jag är lika vacker som när jag var 17, men det tar tre timmar längre att bli det."

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Hemligheten bakom kvinnans framgångar”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Bålsta, 2016