Resa genom galaxen

Detta tal till bröllopsparet sträcker ut ena handen i längtans riktning och den andra handen i den absoluta förvissningens riktning.
 Detta tal innehåller 367 ord och tar 2 minuter och 30 sekunder att framföra.

Detta tal till bröllopsparet sträcker ut ena handen i längtans riktning och den andra handen i den absoluta förvissningens riktning.

99kr

Utdrag ur inledningen:

Ärade brudpar! Ni ingår nu ett förbund för en gemensam resa. Första uppehållet brukar vi kalla Passionsplaneten. Här är klimatet kokhett och närvarokänslan intensiv. På många sätt är det ett fantastiskt ställe. Man kan tro sig vilja stanna här i evig tid. Nu är emellertid universum med sin galaktiska karaktär så konstruerat att det erbjuder ännu mer fantastiska platser. Hur många föräldrar har inte vittnat om att vistelsen på Barnens planet fick dem att inse att vad de där upplevde var större än någonting de tidigare fått vara med om? Det egna egot fick plötsligt futtiga proportioner. [...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Resa genom galaxen”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

 • Framtidsstaden

  Vi som vet bäst hälsar dig välkommen! Du har nu chansen att bli en besserwisser och bli som en av oss. Härligt, eller hur? Jaså, du vet redan mer än…

  99kr
 • Ängen och Trädet

  Detta tal har ett djupt, underliggande budskap: den som är gift kan ibland längta bort, men är det värt att förverkliga sin längtan? Nedan följer slutet av talet:

  […]

  Så, sa trädet,…

  124kr