Ett nonsenstacktal utan början, mitt eller slut

Det här är i slutändan ett tacktal, även om vägen dit går genom humoristiska ordvändningar och lustfylld låtsasförvirring.
 Detta tal innehåller 453 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.

Det här är i slutändan ett tacktal, även om vägen dit går genom humoristiska ordvändningar och lustfylld låtsasförvirring. Temat är att det är svårt att tänka ut ett bra tal, men talet i sig flödar för fullt. Och det gör ingenting om talaren har vissa anlag för “stand-up comedy”!

Talet återfinns även under kategorin “Tack- och middagstal – Humoristisk ton”.

Visa varukorg

139kr

Inledningen:

Jaha, nu ska jag hålla tal! Det ska nog gå bra, ska ni se, men jag har faktiskt inte en blekaste aning om hur jag ska börja. Inte heller vet jag vad talet egentligen ska handla om ... Och slutet vågar jag knappt tänka på.

Jo, jag vet att ett tal förstås ska rymma en hel del "tack", och "så underbart", "helt fantastiskt", "alldeles oerhört speciellt", och så vidare - men jag vill ju inte bara pladdra på med fina ord, utan jag vill säga något med SUBSTANS.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett nonsenstacktal utan början, mitt eller slut”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Helsingborg, 2017

Information om talskrivaren

 • Till VÅR brud – och HANS ..

  Detta tal återfinns även under kategorin “Bröllop, till bruden – Brudens väninna talar”.

  139kr
 • Ett valborgstal

  Detta är ett tal till våren; om att det nu får vara nog med slask och kyla och om att sjunga för full hals. Talet passar i olika sammanhang, inte…

  139kr
 • Julångest!

  Detta är ett tal som kan läsas när som helst i advent – men det skall läsas i hög hastighet och med andan i halsen! Inledningen:

  Nu är det snart jul…

  139kr
 • Saknad i höstmörker och tystnad

  Detta är ett tal om ljus och mörker, saknad och kärlek. Talet återfinns också under kategorin “Begravningstal – Nära vän/livskamrat”. Inledningen:

  Det blir tyst nu när hösten kommer. Inga fåglar lockar…

  129kr
 • Konsten att tacka för maten

  Detta är ett charmigt tal till värdinnan att hållas efter en god middag, passande i vilket sammanhang som helst. Talaren beskriver hur han/hon som liten mötte olika tack-för-maten-situationer. Du som…

  139kr
 • Konsten att tacka för maten

  Beskrivning av talet:Talet hålls till en konfirmand under middag eller liknande sammankomst där familj, vänner och släktingar är samlade. Middagen/sammankomsten hålls samma dag som konfirmationen har skett. I talet uttrycker…

  139kr