Ett nonsenstacktal utan början, mitt eller slut

Ett nonsenstacktal utan början, mitt eller slut

Det här är i slutändan ett tacktal, även om vägen dit går genom humoristiska ordvändningar och lustfylld låtsasförvirring.
 Detta tal innehåller 453 ord och tar 3 minuter och 0 sekunder att framföra.

Det här är i slutändan ett tacktal, även om vägen dit går genom humoristiska ordvändningar och lustfylld låtsasförvirring. Temat är att det är svårt att tänka ut ett bra tal, men talet i sig flödar för fullt. Och det gör ingenting om talaren har vissa anlag för “stand-up comedy”!

Talet återfinns även under kategorin “Tack- och middagstal – Humoristisk ton”.

139kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Inledningen:

Jaha, nu ska jag hålla tal! Det ska nog gå bra, ska ni se, men jag har faktiskt inte en blekaste aning om hur jag ska börja. Inte heller vet jag vad talet egentligen ska handla om ... Och slutet vågar jag knappt tänka på.

Jo, jag vet att ett tal förstås ska rymma en hel del "tack", och "så underbart", "helt fantastiskt", "alldeles oerhört speciellt", och så vidare - men jag vill ju inte bara pladdra på med fina ord, utan jag vill säga något med SUBSTANS.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett nonsenstacktal utan början, mitt eller slut”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Helsingborg, 2017

Information om talskrivaren

 • Nu!

  Detta är ett tal om att uppleva nuet, njuta av ledigheten och ta tillvara på de möjligheter som sommarlovet erbjuder. Talet passar att hållas på grundskola eller gymnasium, dock ej till avgångsklasser.

  149kr
 • Min modiga mamma

  Detta är ett kort tal, mer likt ett poem, där alla ord börjar på bokstaven ”m”. Texten är en kärleksförklaring till modern; den skickliga, beundransvärda, kompetenta person som alltid finns där.

  99kr
 • Konsten att tacka för maten

  Detta är ett charmigt tal till värdinnan att hållas efter en god middag, passande i vilket sammanhang som helst. Talaren beskriver hur han/hon som liten mötte olika tack-för-maten-situationer. Du som talar bör därför inte ha något emot att berätta om det som inte är självupplevt.

  Detta tal återfinns även under kategorin Tack- och middagstal – Humoristisk ton.

  139kr
 • Att finna en lyckoklöver

  Detta är ett poetiskt tal som är inspirerat av Povel Ramels textrad på var sommaräng du finner bara en lyckoklöver. Det är en allmän och lite filosofisk hyllning till kärleken och till det ögonblick då vi finner en vän i livet – en lyckoklöver.

  Talet passar även vid omgifte eller registrering av partnerskap. Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Omgifte).

  139kr
You've just added this product to the cart: